Vi har tidligere fornøjet os med at variere podcasten ved at give hinanden udfordringer - og i anledningen af julen tager vi en runde mere, som vi jo kan kalde en slags nisseleg!

Anders giver Jeppe udfordringen at skulle spille et Augmented Reality-spil, og Jeppe har valgt at prøve AR-spillet Birdcage. Det er noget med et bur og nogle fugle og en masse mærkelige armbevægelser…

Jeppe har bedt Adam om at prøve at meditere - og det er selvfølgelig sket med en app, nemlig “10% happier”. Adam har lokket Anders til at skrive en daglig blog, og Anders valgte at skrive en række tech-relaterede artikler på bitsnak.dk, der næsten var indkøbt til lejligheden…

Som sædvanlig fortæller de om deres oplevelser og deler deres erfaringer.

 

Til sidst er der tips - til en podcast-app, to streaming-serier og en podcast.

 

God fornøjelse 😃

 

 

 

Links

Hvordan laver man reviews i iTunes? (guide på engelsk) - og ja tak, vi bliver så glade hvis I vil give os en anmeldelse derinde. Ris og ros modtages med kyshånd!

Tips

Anders: Everything is Alive podcast - hvor hverdags-ting får stemmer og fortæller om deres tilværelse

Jeppe: Hackerville-serien på HBO Nordic, og den polske alternative history-serie “1983” på Netflix.

Adam: [Anchor.fm ](Anchor.fm podcast-platformen, især til hvis man selv vil lave noget)podcast-platform til hvis man vil lave noget hurtigt og nemt.

PRAKTISK

SAMDATA HK Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer. Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

Tak fordi du lytter med – får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk