Vær hurtig på tasterne, hvis du vil sikre dig en plads på de mest populære kurser

Blandt jeres største favoritter i 2018 var kurserne i Excel 1-3, mindfulness og stresshåndtering, coaching samt jobsøgning. Interessen var så stor, at der for flere af kurserne opstod ventelister.

Forårsprogrammet vil derfor indeholde både velkendte gengangere, fx Excel 1-3, og spændende nyheder. Blandt nyhederne er engelsk og kurser i personlig udvikling, der som noget nyt vil køre over 2 dage – og med nyt indhold.

Kurserne varer typisk ½ til 1 dag, mens enkelte strækker sig over 2 dage. Du lærer lige præcis det, der skal til, for at du får opdateret og løftet dine kompetencer.

Med andre ord så er det en enestående mulighed for på kort tid at få ny viden og værktøjer, du kan bruge på jobbet eller studiet. Så grib chancen – lær det, der er relevant for dig netop nu. Og gå heller ikke glip af inspiration eller måske et godt grin til et af forårets spændende foredrag.

Tilmeldingen åbner i januar

Der vil blive åbnet for tilmelding til kurserne på Mit HK henover de kommende uger.

Nogle kurser og arrangementer er mere populære end andre, og pladserne er begrænsede. Du skal derfor være hurtig på tasterne, hvis du fx vil være sikker på en plads på Excel-kurserne.

Hvor længe tør DU vente med at tilmelde dig?

Se kursuskalenderen, og tilmeld dig her

Husk også at melde afbud så tidligt som muligt, hvis du alligevel ikke kan deltage – måske venter en anden på at overtage din plads.