I SAMDATA-podcasten gør vi det på den måde, at hver af værterne udvælger én historie, som de synes har været særligt spændende i 2018.

Jeppe fortæller om elektroniske valg - og hvorfor de nok aldrig bliver til noget.

Adam spørger hvordan det går med GDPR, her 7–8 måneder efter reglerne trådte i kraft?

Og Anders har set på en stor Bloomberg-historie, der hævdede at datacentre hos bla. Amazon og Apple er inficeret af spions-chips fra kinesiske producenter.

 

Til sidst er der som sædvanlig tips - til en podcast-app, to streaming-serier og en podcast.

 

God fornøjelse 😃

Links

Jeppe: Masser af godt stof om elektroniske valg på forskningsprojektet Demtech

Adam: GDPR

Anders: Bloomberg: The Big Hack - om kinesisk spionage via mikrochips

Tips

Anders: Letterboxd er et socialt netværk (og/eller en privat logbog) om film, hvor man kan lave sine egne små ratings og anmeldelser.

Jeppe: Podcasten In the Dark

Adam: Assassin’s Creed Odyssey-spillet

PRAKTISK

SAMDATA HK Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer. Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

Tak fordi du lytter med – får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk