Stine Holm Christensen var i fuld gang med at ekspedere en kunde. En ældre herre, der skulle bytte en gave, og ikke lige vidste, hvad han skulle bytte den til. Derfor var hun i gang med at udstede et tilgodebevis, da chefen pludselig signalerede til hende, at hun skulle med ud bagved.

- En kollega overtog ekspeditionen og jeg var sikker på at jeg havde gjort noget forkert. Men så fortalte hun, at Top Toy var gået konkurs og at vi derfor skulle lukke butikken tidligere, og at den ikke ville åbne igen, fortæller Stine Holm Christensen.

Tårerne fik frit løb og chefen var nødt til at fortælle det samme flere gange, før det for alvor gik op for hende, hvad der lige var sket.

- Jeg startede som elev i august og nu var det slut. Mit drømmejob forsvandt med den besked, siger hun.

Stine Holm Christensen skyndte sig ud i butikken igen og fik fat i den ældre herre med tilgodebeviset.

- Mine kunder skal altid have en god oplevelse, og derfor var det vigtigt for mig at oplyse ham om, at tilgodebeviset skulle bruges med det samme, fortæller hun.

Stine Holm Christensen

Opslag på Facebook

Selv om beskeden om konkursen og den mistede elev-plads var hård at få, besluttede Stine Holm Christensen sig for, at hun ikke ville lade sig slå ud.

- Min mor foreslog at jeg skulle lave et opslag på Facebook. Det skulle jeg lige overveje, men besluttede mig så for at gøre det. Både for at fortælle hele verden, hvor glad jeg har været for at arbejde i Fætter BR, men selvfølgelig også for at fortælle, at jeg nu står uden elevplads, siger hun.

Opslaget blev lynhurtigt spredt på det sociale medie.

- Det er blevet delt tusindvis af gange, og har fået både mange likes og kommentarer. Det er en rigtig dejlig følelse, at så mange mennesker bakker op om mit ønske om at gøre min uddannelse færdig, siger hun.

Opslaget på Facebook har ført til mange samtaler om ny elevplads.

- Jeg har faktisk været til rigtig mange samtaler. Nogle kunne ikke føre til en elevplads, mens andre ikke har kunne afklares, før jeg var helt sikker på min situation i Top Toy. Men nu er jeg blevet fritstillet og derfor skal jeg have ringet tilbage til de steder, hvor jeg har været til samtale, så vi kan finde ud af, om jeg skal starte som elev hos dem. Måske har jeg allerede en ny elevplads i løbet af nogle få dage, siger hun.

Og det takker hun Facebook opslaget for, og hun er glad for, at hun valgte at bruge et billede af sig selv i BR-trøjen, selv om hun havde store overvejelser om, hvilket billede hun skal bruge i opslaget.

- Jeg var bekymret for, om jeg kom til at være den stakkels elev fra Fætter BR, men så besluttede jeg mig alligevel for at gøre det. Jeg faldt i min BR-trøje og jeg rejser mig i min BR-trøje. Det er vigtigt for mig at fortælle, at selv om en drøm er brast, så holder jeg stadig humøret højt, og jeg har haft en rigtig god tid i BR, som jeg er stolt af. At lange en æske med legetøj over disken til et barn, der står med store forventningsfulde øjne og glæde i hele ansigtet, er noget af det bedste man kan forestille sig. Det er den slags, der gør det så fantastisk at arbejde i butik, og det er derfor, at jeg altid vil arbejde i butik, siger Stine Holm Christensen.