HK matcher medlemmer, der søger job, med virksomheder der søger en ny medarbejder med netop deres kompetencer gennem HK JobBørs. Nye tal viser, at rigtig mange HK’ere på den måde har fundet deres nye arbejdsplads.

I 2018 fik HK JobBørs 1123 medlemmer i arbejde. Det er en stigning på 36 % siden 2017, hvor 828 medlemmer blev ansat igennem JobBørsen.

En af grundene til udviklingen er, at HK JobBørs i forbindelse med udflytningen af de statslige arbejdspladser har været gode til at indgå samarbejder med styrelser og derved har været med til at matche ledige HK’ere med stillinger i styrelserne. Næstformanden i HK, Martin Rasmussen er glad for den positive udvikling.

-Vi er rigtig tilfredse med, at vi i HK har været med til at løfte den store opgave, det var at bemande de nye styrelser. Det viser, at vi som fagforening i den grad kan løfte store rekrutteringsopgaver, fordi vi netop kender vores medlemmer så godt.

En anden grund til at flere er kommet i job det seneste år igennem HK JobBørs er, at HK har haft en opsøgende indsats hos virksomhederne og samtidig haft fokus på at genetablere samarbejder med virksomheder, der tidligere har brugt HK JobBørs, når de stod og manglede en medarbejder.      

At få folk i arbejde handler om at skabe det perfekte match mellem den ledige og virksomheden, og det er folkene i vores JobBørs eksperter i. Derfor håber vi, at den positive udvikling fortsætter i 2019, lyder det fra Martin Rasmussen.            

Sådan fungerer HK JobBørs:

  • Hvis du bliver ledig får HK JobBørs automatisk dit CV fra Jobnet, hvis du har sagt god for, at de må bruge dit CV.
  • Hvis du overvejer at skifte job, kan du oprette dit CV på HK.dk under HK JobBørs.
  • Medarbejderne fra JobBørsen holder øje med dine jobmuligheder og giver dig besked, når en arbejdsgiver henvender sig med et job, der passer til dine kvalifikationer.
  • Arbejdsgivere kan på HK.dk oprette et stillingsopslag eller se kontaktoplysninger til sin lokale jobformidler, der hurtigt og effektivt går i gang med at finde den rette medarbejder.


Kom i gang med det samme:
HK JobBørs

 

DU FÅR HJÆLP TIL AT FINDE OG SØGE JOB

Du kan få personlig sparring på din ansøgning og dit cv af vores specialister på området. Du skal bare sende dine dokumenter til os, så vil du blive kontaktet af en vejleder hurtigst muligt.
Er du på udkig efter nyt job? Så tilmeld dig HK Jobbørs – uanset om du er i job eller ledig. Her hjælper vi hver dag arbejdsgivere over hele landet med at finde de helt rigtige HK’ere til spændende stillinger. Tilmeld dig nu, så du kan komme i betragtning, når der kommer nye jobs, der matcher dine kompetencer.