Konkursen i Top-Toy, der står bag butikkerne BR og Toys’R’Us, har haft store konsekvenser for mange HK-medlemmer. Blandt dem er en række unge mennesker, der pludselig står uden elevplads, fordi deres praktiksted er lukket.

Tre af dem optræder nu i en video på Facebook, hvor de præsenterer sig i håbet om at blive spottet af en ny arbejdsgiver, der vil give dem muligheden for at færdiggøre deres uddannelse hos vedkommende.

Der er tale om tre kvikke unge mennesker, som hidtil er blevet godt klædt på fagligt som elever i Top-Toys butikker. Nu har de brug for en ny virksomhed at afslutte deres butiksuddannelse i, og du kan måske hjælpe dem gennem dine kontakter eller ved at dele HK Sydjyllands Facebook-opslag, hvor de præsenterer sig.

Lad os få sendt vores unge kolleger godt videre!

Se og del Facebook-opslaget her.

 

De 3 unge, der søger praktikplads er:

Michelle Maria Svejgaard Daugbjerg
Telefon: 45453005
Mail: michellesvejgaard@hotmail.com

Kenneth Jæger Hansen
Telefon: 25607278
Mail: kejersen@gmail.com

Monika Bertelsen
Tlf.: 42718386
Mail: monikabertelsen@hotmail.com

DU FÅR HJÆLP TIL AT FINDE OG SØGE JOB

Du kan få personlig sparring på din ansøgning og dit cv af vores specialister på området. Du skal bare sende dine dokumenter til os, så vil du blive kontaktet af en vejleder hurtigst muligt.
Er du på udkig efter nyt job? Så tilmeld dig HK Jobbørs – uanset om du er i job eller ledig. Her hjælper vi hver dag arbejdsgivere over hele landet med at finde de helt rigtige HK’ere til spændende stillinger. Tilmeld dig nu, så du kan komme i betragtning, når der kommer nye jobs, der matcher dine kompetencer.