Pepper

Hvad mener HK egentlig, når vi siger sådan?

Vi mener, at fremtiden er her nu på grund af et arbejdsmarked, der forandrer sig for øjnene af os alle sammen. Den uddannelse, du er i gang med at tage, er måske ubrugelig i sig selv om ti år. Måske skal du allerede begynde at bygge oven på den, når du lige er begyndt i dit første job. Måske skal du lære noget helt andet.

Du og jeg er måske i fare for at blive fyret

Digitalisering er det, alle taler om. Digitalisering betyder udbredelse af computerbaserede forretningsgange. Robotterne har allerede været her længe, og der vil komme flere af dem i fremtiden. Robotterne kan sættes til enkle og specialiserede arbejdsopgaver, så de mest spændende opgaver bliver overladt til mennesker. Siger man. Men måske er du og jeg i fare for at blive fyret, hvis vi ikke lærer nye ting og beviser vores værd for arbejdsgiverne.

HK hjælper med uddannelse og opkvalificering

Det er dén fremtid, der allerede er nutid. HK har købt robotten Pepper, som er en venlig, menneskelignende kontorrobot. Pepper skal minde os alle sammen om at være opmærksomme på digitaliseringen. HK ser udviklingen i øjnene, samtidig med, at vi hjælper dig med at håndtere den. Hvis du selv vil have kontrollen over dit arbejdsliv, så gå ud i fremtiden sammen med HK. HK hjælper dig med uddannelse og opkvalificering. Så kan du få og beholde et spændende job i digitaliseringens tidsalder.

HK er lige ved hånden, hvis du har spørgsmål om digitalisering og DIN karriere. Ring til Karrieretelefonen.