HK har de seneste år skruet godt op for tilbud, der kan hjælpe medlemmerne på vej med at udvikle sig i jobbet. Vi kalder det Veludvikling. I den kommende tid kører HK kampagne for tilbuddene, og det kan betyder, at du oplever medlemmer, der spørger til dem.

Ud over lokale initiativer og arrangementer, så er der tre tilbud, som alle har hurtig adgang til, og som mange medlemmer allerede er rigtig glade for. Det er:

 

KARRIERETELEFON

Medlemmer kan ringe hver dag mellem kl. 13 og 16 for at tale med en karrierevejleder. Det kræver ikke nødvendigvis forberedelse. Det er helt i orden bare at ringe for at sige ”jeg ved ikke rigtig, hvor jeg skal begynde”. Vejlederne kan selvfølgelig også hjælpe med konkrete planer.

 

TJEK AF ANSØGNING OG CV

HK’s karrierevejledere læser ansøgninger og cv igennem og kommenterer på dem inden for 24 timer. Medlemmet uploader dokumenterne via en formular på HK.DK/Veludvikling. Et godt cv og en god ansøgning betyder alt for at komme til jobsamtale.

 

JOBBØRS

HK formidler job til medlemmer. Vi får henvendelser fra arbejdsgivere, og tager fat i interesserede kandidater fra vores database, som vi på den måde headhunter til arbejdsgiverne. Medlemmer kan lægge cv i databasen. Både hvis man bare gerne vil have nyt job eller hvis man er ledig.

 

BESTIL MATERIALE

HK har produceret forskellig materiale, som du er velkommen til at bestille, hvis du gerne vil dele det ud til kollegerne på arbejdspladsen. Send mail til Cecillie Catja Larsen med bestilling: Cecillie.Catja.Larsen@hk.dk

 

KARRIEREDREJESKIVE

Redskabet præsenterer en række situationer, man kan stå i og som giver anledning til at tage et næste skridt i arbejdslivet. Afhængig af situation, giver redskabet et bud på hjælp, man kan få hos HK.

 

 PLAKAT

Plakaten viser HK's tilbud om hjælp til at tage det næste skridt i arbejdslivet.

Plakaten kan hænges op på arbejdspladsen fx hvis I har en fælles opslagstavle.

 

 POSTKORT 1

Få en stak postkort til uddeling på arbejdspladsen, til arrangementer mv.

 

 POSTKORT 2

 

 
 POSTKORT 3  
 POSTKORT 4