Hold øje med din indbakke i de kommende dage, hvis du er ansat på en arbejdsplads, der er eller har været berørt af flytninger mellem landsdelene. Da vil du nemlig modtage en mail fra HK med link til en spørgeundersøgelse, der handler om arbejdsmængde, arbejdspres og samarbejde.

Dit svar er vigtigt for HK Stat, hvad enten du er flyttet med din arbejdsplads, er nyansat på dens nye adresse, ikke selv er direkte omfattet, eller flytningen endnu ikke er sat i værk.

Undersøgelsens formål er at vise, om der er sket ændringer på de nævnte områder, siden en tilsvarende undersøgelse blev gennemført i perioden juni-august 2018.

- I HK Stat ønsker vi at følge, hvordan de massive forandringer, som flytninger på tværs af landsdele medfører, kommer til udtryk over tid. Det ligger mig meget på sinde at få synliggjort og løst udfordringer fx med et vedvarende og for stort arbejdspres, siger HK Stats formand Rita Bundgaard.

Uanset, om du besvarede den første undersøgelse, var forhindret, eller du er ansat på din arbejdsplads inden for de seneste 6 måneder, har det stor værdi, at du svarer, når du om få dage modtager linket til den nye undersøgelse.   

HK Stat håber, at rigtig mange vil bidrage til undersøgelsen.