- Det er fuldstændig uhørt, at ledelsen i Gribskov Kommune ikke har inddraget MED-udvalget, da de besluttede at fyre 12 medarbejdere og sætte to tillidsvalgte ned i tid fra 37 timer ugentligt til 20 timer. Der trækker vi det røde kort, og vi har indsendt en klage til forhandlingsfællesskabet, fortæller formand for HK Kommunal hovedstaden, Winnie Axelsen.

Fortrøstningsfuld overfor løsning

 

Forhandlingerne om den ene medarbejder, der er tillidsvalgt HK’er, er stadig i gang, og Winnie Axelsen er fortrøstningsfuld over at finde en god løsning for hende.

- Vi forventer, at vi kan finde en god løsning, og vi forhandler på livet løs. Men jeg kan ikke acceptere at Gribskov Kommune i første omgang indsender fyringsindstillinger til byrådet uden at gå gennem MED. Der trækker vi en streg i sandet, slår hun fast.

Artiklen er opdateret 22. februar 2019