Symptomerne startede for et års tid siden. Den 33-årige trykker Lasse Bisted begyndte at få udslæt langt op ad begge arme, og det udviklede sig til betændte knopper.
- Jeg bemærkede, at det som regel gik væk i weekenden for så at dukke op igen om mandagen. Så jeg havde en formodning om, at det hang sammen med mit arbejde, men jeg håbede til det sidste, at det ikke gjorde. Jeg har altid været glad for at være trykker, fortæller han.
Lasse Bisted kom i udredning for sit udslæt ved Arbejdsmedicinsk Klinik, og i oktober faldt dommen. Han blev diagnosticeret allergisk over for en række af stoffer, som stort set alle trykkere bruger, og fik at vide at hvis han fortsatte med arbejdet, kunne det voldsomme udslæt blive permanent.
Sygemelding var eneste mulighed.

Trængt op i et hjørne af kommunen
En arbejdsskadesag blev sat i gang, og Lasse Bisted gik derhjemme og forsøgte at bearbejde den besked, han havde fået. Hvad ville den betyde for hans arbejdsliv, økonomi og familie? Overvejelserne var mange, men Lasse Bisted regnede med at have en fornuftig rum tid til at afklare situationen. I hans overenskomst stod nemlig, at han havde ret til et år på sygeløn.
På kommunen ville man det dog anderledes, fandt Lasse Bisted ud af, da han blev kaldt til møde måneden efter.
- Det var en absurd oplevelse. Damen så på mig og spurgte: ”Ville du kunne tage et arbejde i Fakta?” Og ja, det ville jeg jo i princippet godt. ”Så er du ikke syg,” sagde hun. Og så var jeg raskmeldt, fortæller Lasse Bisted.
At kommunen så hurtigt ville presse Lasse Bisted videre kom bag på både ham selv og HK Sydjyllands faglige konsulent, Dan Kirkel, der var med.
- Det føltes som at blive mødt med boksehandsker og trængt op i et hjørne. Jeg var så glad for at have Dan med, for jeg blev hylet helt ud af den, siger Lasse Bisted og forklarer:
- På det tidspunkt var min arbejdsskadesag ikke afgjort endnu. Jeg var stadig ansat på min arbejdsplads og havde slet ikke nået at forlige mig med, at jeg ikke skulle være trykker mere. Men fordi min sygdom var permanent og kun havde at gøre med trykfarver, så havde jeg åbenbart ingen krav på hjælp, men måtte skynde mig ud at få et job i Fakta.

Kan ikke få revalidering
Når han ikke kunne blive sygemeldt, måtte Lasse Bisted gå på arbejde. Selvom det blev en lidt spøjs seance, da han igen dukkede op på sin arbejdsplads.
- Her har I mig tilbage, men jeg kan altså ikke udføre mit arbejde, for så bliver jeg syg! Det var selvfølgelig uholdbart, så med hjælp fra HK fik jeg lavet en aftale, der indebar, at jeg blev fyret, fortæller Lasse Bisted.
Samme dag, han blev fyret, tikkede der en afgørelse ind om arbejdsskadeerstatning. Sagen for tabt erhvervsevne er stadig under behandling.
I dag er Lasse Bisted i fuld gang med jobsøgningen. Egentlig ville han gerne bygge ovenpå sin trykkeruddannelse, så han igen kunne få et job i den tekniske branche som for eksempel produktionsteknolog. Men fordi Lasse Bisted godt kan klare et ufaglært job, har han ikke krav på revalidering, der er en særlig støtte til uddannelse.
- Jeg kan selvfølgelig læse videre på SU. Men med et par tvillinger på halvandet og en stedsøn på 12, kan økonomien simpelthen ikke holde til det. Så jeg prøver at finde et ufaglært job som arbejdsmand eller på et lager, fortæller Lasse Bisted.

Husk fagforeningen fra starten
Han har forsøgt at skåne sine børn for konsekvenserne af det pres, han har været under i de seneste måneder. Men han erkender, at det vil påvirke deres liv fremover.
- Jeg kommer til at gå meget ned i løn. Så det kommer til at gå ud over vores muligheder for at tage på ferie, gå i biffen og spise pizza om fredagen. Det nager mig, for er der nogen, der slet ikke kan gøre for det her, er det jo dem, siger Lasse Bisted.
Han har ét råd til andre, der måtte stå i en lignende situation.
- Husk at tage fagforeningen med fra starten. HK Sydjylland har været en stor støtte for mig både personligt og når der skulle laves aftaler og søges erstatning. I kommunen oplevede jeg kun, at der var fokus på penge og paragraffer, mens HK havde fokus på mig. Det er nødvendigt med nogen på sin side, siger Lasse Bisted.

DU FÅR GODE RÅD OG FAGLIG HJÆLP – NÅR DU ER I JOB

Vi er eksperter i dine vilkår på jobbet – for hver arbejdsplads har sin egen kontaktperson og faglige medarbejder hos HK. Hun kender de unikke vilkår, som lige præcis jeres arbejdsplads har. Og så kender hun dit fag. Derfor er du garanteret kompetent og professionel rådgivning, uanset om det handler om løn, stress, arbejdsmiljø eller spørgsmål om overenskomst. Du er altid velkommen til at kontakte dine lokale afdeling for at få råd og vejledning.