Dine kolleger kan dele deres oplevelser med deres AMR, men hvem kan du dele dine oplevelser med? Andre AMR’er selvfølgelig, og dem kan du møde på HK Sydjyllands nye Facebook-gruppe ”Forum for AMR i kommuner og regioner - HK Sydjylland”https://www.facebook.com/groups/342304446607033/

Gruppen er lavet som en del af det øgede fokus på arbejdsmiljørepræsentanter, fordi det er AMR-år 2019. Elsebeth Hansen er ansvarlig for gruppen og vil løbende lægge opslag ind som inspiration til jeres arbejde som AMR på jeres respektive arbejdspladser. 

- I er mere end velkomne til at kommentere og debattere og til selv at lægge spændende emner op, som vedrører arbejdsmiljø, siger hun. 

Du melder dig til ved at klikke på linket ovenfor og bede om optagelse, så lukker Elsebeth dig ind. 

Bruger du ikke Facebook?

Gruppen er et tilbud, og det er ikke nødvendigt at deltage i den for at modtage det materiale, du har brug for. HK Kommunal Sydjylland vil gerne inspirere alle i jeres arbejdsmiljøarbejde, og gruppen er bare et af flere tiltag. 

Hvis du ikke bruger Facebook men alligevel gerne vil være med, er det også muligt at oprette en konto på Facebook kun for at være i gruppen. 

For en ordens skyld skal tilføjes, at alle posteringer på gruppen holdes private, men vi skal selvfølgelig stadig overholde reglerne om databeskyttelse og undlade at omtale konkrete, navngivne personer.