Hvad med pensionen …

 • hvis en af dine kolleger bliver syg?
 • hvis en af dine kolleger skifter job?
 • hvis en af dine kolleger bliver skilt?
 • hvis en af dine kolleger …?

Kom på kursus og få indblik i pensionsordningen i PKA, så du kan hjælpe dine kolleger. Med dette kursus vil PKA give dig et indblik i, hvordan pensionsordningen er sat sammen, og give dig viden om mulighederne for selv at spare op.

Praktiske oplysninger

Kurset varer en dag og PKA forventer, at du vælger det kursussted, som ligger tættest på din bopæl. Har du ikke mulighed for at deltage i et kursus tættest på din bopæl, skal du kontakte PKA, inden du tilmelder dig.Kurset er for tillidsrepræsentanter og -suppleanter. Ansatte og bestyrelsesmedlemmer i de faglige organisationer er også velkomne til at deltage.

PKA betaler transportudgifter for billigste offentlig transport. Hvis du vælger at køre i bil, dækker vi ki-lometergodtgørelse efter statens takst, svarende til 3.56 kr./km. Din arbejdsgiver kan få dækket tabt arbejdsfortjeneste for dig, og du vil på kurset få udleveret blanketter til dette formål. Transporten af-regnes elektronisk via vores hjemmeside.

Hvor og hvornår?

TR-intro holdes over hele landet:
 • København - DGI-Byen - 2. oktober 2019
 • Aalborg - Comwell Hvide Hus Aalborg – 9. oktober 2019
 • Aarhus - Radisson Blu Scandinavia Hotel - 10 oktober 2019
 • Struer Grand Hotel Struer - 5. november 2019
 • Esbjerg - Hotel Britannia - 6. november 2019
 • Odense - Konference- og Kulturhuset Odeon - 7. november 2019
 • Roskilde - Scandic Roskilde - 19. november 2019
 • Næstved - Hotel Kirstine - 26. november 2019

Tilmelding

Tilmeldingsfrist er den 1. september 2019.

Tilmeld dig allerede nu, for at være sikker på at få en plads på kurset. Du tilmelder dig via pka.dk

Du skal være logget ind med NemID, under ”Mød PKA”. 

I 2018 deltog over 350 tillidsrepræsentanter fordelt på 10 kurser. Kurserne blev positivt evalueret, og 99 pct. af kursisterne, der deltog i evalueringen, vil i meget høj grad eller i høj grad anbefale kurset til en anden TR-Kollega.

Har du spørgsmål, kan du kontakte PKA på kurser@pka.dk eller på tlf. 3945 4549.