Nanna Hvidsten Christensen

 

Der er bare mennesker, hvor du med det samme kan mærke, at de kommer med stort engagement og positiv energi. Sådan en type er Nanna Hvidsten Christiansen. Det lyser ud af de klare øjne, smilet på læben og hele hendes attitude, da vi har sat hende stævne for at få hende til at fortælle lidt om sine oplevelser under HK’s talentuddannelse. Hendes fortælling handler blandt andet om fællesskaber, trivsel på arbejdspladsen og om at gribe mulighederne, når de byder sig:

   - Jeg søgte om optagelse på HK’s talentuddannelse inde på mitHK, fordi ungdomskonsulent Natalia fra HK Midt på et opstartsmøde for nye elever fortalte kort om uddannelsen. Jeg er meget nysgerrig og syntes, at det lød spændende. Det skulle jeg simpelthen bare søge. Jeg kom heldigvis ind, og det har bare været SÅ godt. Jeg er så glad for, at jeg tilmeldte mig, men da jeg sad på første dag af uddannelsen på Christiansminde vidste jeg endnu ikke, hvad der ventede. Jeg har fået rigtig meget med i bagagen både fagligt og menneskeligt. Det har åbnet mine øjne for nogle ting. For eksempel hvordan man møder andre mennesker og arbejder sammen med dem, fortæller Nanna Hvidsten Christiansen.

 

Jeg har fået rigtig meget med i bagagen både fagligt og menneskeligt. Det har åbnet mine øjne for nogle ting. For eksempel hvordan man møder andre mennesker og arbejder sammen med dem

 

(Eget) ansvar og arbejdsglæde

På talentuddannelsen fik Nanna mulighed for at arbejde med discipliner, hun ikke har prøvet kræfter med før:

   - Talent bygger på lederskabsopgaver med for eksempel relationer, historiefortælling, mål, strategi og struktur. Hvordan når du et mål, du har sat dig? Vores mål har blandt andet handlet om, hvordan vi gør vores generelle arbejdsmarked bedre. Vi vil ud over faldgruberne med stress og manglende arbejdsglæde, og vi har i den forbindelse haft som mål, at vi skulle sikre mere fællesskab, indflydelse og trivsel på arbejdsmarkedet. Bagefter arbejdede vi med at udføre og omsætte vores mål, siger Nanna og fortæller videre om noget af det konkrete udbytte af deltagelsen i talentuddannelsen:

   - Det blev til tre forskellige projekter. I min gruppe handlede det om, at vi så en gruppe elever, der manglede ansvar og indflydelse på deres arbejdsplads. Hvordan tager man ansvar som helt ny elev? Hvordan viser man, at man gerne vil sin uddannelse og sine kolleger? Vores folder handlede derfor om: Hvor sætter jeg ind, hvis jeg keder mig? Er det mit ansvar eller er det andres, hvor vi talte for, at det er dit eget ansvar. For det er i sidste ende dit eget ansvar at få mest ud af din uddannelse. Jeg har desuden selv valgt at bruge HK som en hjælp til at komme ud med det fedeste resultat.

 

Imponerende og inspirerende

For Nanna har talentuddannelsen budt på masser af nyttige værktøjer, personlig udvikling og ikke mindst et stærkt og inspirerende netværk:

   - Vi var meget forskellige på holdet. Nogen kom fra det kommunale og tandplejen til lægesekretærer, skattemedarbejdere eller politiet. Det betød, at vi kom fra meget forskellige arbejdsmiljøer med forskellige værdier, men på talent flyder det sammen. Der er ikke noget dig og mig, men en gruppe der er på uddannelsen med det samme formål, nemlig at gøre vores respektive arbejdspladser endnu bedre.

   - Talentuddannelsen er et trygt forum, hvor vi kan udvikle os, sparre med hinanden og udveksle oplevelser. Altså bruge det som et netværk til at tage nogle svære og spændende ting op, som vi har kunnet udbedre. Netop tilliden på talentholdet har også gjort, at nogle deltagere har udviklet sig rigtig meget i forhold til at rejse sig op og tale foran andre. Da vi sluttede kunne de rejse sig og holde et foredrag foran nogle af spidserne inde i HK. Det var imponerende og inspirerende at se, slutter Nanna, HK-talent med en stor faglig fremtid. For nu kan hun både bringe det store engagement, den gode energi og sin nye talentuddannelse i spil.

Talentuddannelsen er et trygt forum, hvor vi kan udvikle os, sparre med hinanden og udveksle oplevelser. Altså bruge det som et netværk til at tage nogle svære og spændende ting op, som vi har kunnet udbedre.

 

Lidt om Nanna
Nanna er 25 år. Er på andet år kontorelev i Odense Kommune, hvor hun aktuelt er skolesekretær på Abildgårdskolen. Hun har kæreste, en datter på 1,5 år og bor til daglig i Tommerup St. på Vestfyn.

 

Lidt om Nanna – som HK’er:

”Udfordring med stressede medarbejdere og flossede fællesskaber…”

   - Jeg bliver meget inspireret af at arbejde med noget, der inspirerer og motiverer andre. Samtidig synes jeg, at vi lige nu har en udfordring på vores arbejdsmarked med stressede medarbejdere, flossede fællesskaber og ting, der ikke fungerer. Jeg vil gerne være med til at finde ud af, hvordan vi får det hele vendt rundt. Hvordan kan vi komme ud af den onde cirkel, som rigtigt mange arbejdspladser desværre er inde i?

   - Det er helt sikkert også derfor, jeg er blevet mere engageret i HK. På første år af min læretid var jeg i en afdeling af Odense Kommune, hvor man helt klart kunne mærke et rigtig hårdt arbejdspres. Det begyndte også at gå udover fællesskabet, selvom frustrationen ikke er rettet mod hinanden, men skyldes pres oppefra i systemet. Så der oplevede jeg, hvad det vil sige at være presset på en arbejdsplads, og jeg fik øjnene op for, hvad HK kan for mig.

   - Jeg er dog af den overbevisning, at jeg ikke kun vil bruge min fagforening, når der er problemer. Jeg bruger også HK til alt muligt andet. Til at få netværk, til kurser, kompetenceudvikling og en masse andet. Det er talentuddannelsen et godt eksempel på.