Det har været diskuteret heftigt den seneste tid, i kølvandet især på en historie fra Ørbæk på Fyn, hvor en kommunalt hyret it-sikkerhedskonsulent var på besøg i vinter - med et kamera skjult i tasken.

Mads Samsing, der er næstformand for HK Kommunal, besøger DataSnak for at fortælle hvordan den slags tests kan overtræder både juridiske aftaler og uskrevne regler om god it-sikkerhedskultur.

Til sidst er der naturligvis tiprunde som vi plejer, denne gang med to serier, et crowdfundet punk-album og en bog

 

Links

Mads Samsing, næstformand for HK Kommunal

Sammen med KL har HK lavet værktøj til it-sikkerhed og awareness

DataSnak (SAMDATA HK Podcast) Ep. 33 med Aslak Ransby om ‘human-centered security’

Tips

Jeppe: DRTV “Danmarks næste klassiker” - designere giver bud på kommende design-ikoner - lamper, stole, etc.

Adam: Amanda Palmers nye album “There Will Be No Intermission”

Anders: Christina Boutrup: “Den store tech-revolution” - om tech i Kina

Mads: For House of Cards-fans - “Marseille” på Netflix

PRAKTISK

DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer. Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

Tak fordi du lytter med – får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk