- Jeg synes, at jeg har manglet et forum, hvor jeg kunne snakke om problemer/udfordringer, jeg har oplevet som elev. Et sted, hvor man kan dele erfaringer med hinanden.

 

- Ofte er det nemmere at snakke med andre elever om de ting, man oplever som elev, da de selv kan forstå og sætte sig ind i det. Derfor syntes jeg, det kunne være fedt med et forum, hvor vi kan dele erfaringer med hinanden, fortæller Marie Høgh Bukh.

 

Marie er 24 år og i gang med at uddanne sig til handelsassistent med speciale i salg hos Herningsholm Erhvervsskole. Hun startede i januar 2018 som elev hos Chopar A/S i Ikast og vil være udlært i januar 2020.

Marie Høgh Bukh

Marie Høgh Bukh vil gerne sparre med andre elever i nyt netværk under HK Privat MidtVest.

 

Idé fostret på elevdag

I efteråret 2018 deltog Marie Høgh Bukh sammen med den elevansvarlige hos Chopar i en elevdag i HK-Huset i Herning arrangeret af HK MidtVest. Her mødte hun 28-årige Carina Jøhnk Larsen, der er i gang med at uddanne sig til bogholder.

 

Carina er økonomielev hos Vald. Birn A/S i Holstebro. Hun startede I september 2018 og bliver færdig i august 2020. Skoleopholdene foregår på Herningsholm Erhvervsskole.

 

De to elever faldt i snak om muligheden for et elevnetværk.

 

- Jeg har tidligere taget en uddannelse som salgsassistent hos en guldsmed, hvor jeg var eneste elev, og du kan godt komme til at føle dig lidt alene. Selvfølgelig er du på skoleophold indimellem, men du kan godt savne andre elever at sparre med, fortæller Carina.

 

Hør Carina fortælle om, hvorfor du skal melde dig til elevnetværket:


 

 

Gratis at deltage

Netværket er kommet op at stå med hjælp fra organisator Mikkel Scheufens Petersen fra HK Privat MidtVest. Har du spørgsmål om netværket, kan du kontakte Mikkel på telefon: 2142 5312 eller e-mail mikkel.scheufens.petersen@hk.dk

 

Det første netværksmøde bliver holdt onsdag 10. april 2019 kl. 17.00-20.00 hos HK MidtVest, Vestergade 43 i Herning. Det er meningen, at de næste møder kan holdes på de forskellige netværksdeltageres arbejdspladser med mulighed for rundvisning.

 

HK MidtVest byder på en bid mad, og det er gratis at deltage i netværksmødet. Du behøver ikke være medlem af HK for at deltage i netværket første gang.

 

Meld dig til netværksmødet

 

- Jeg håber at få nogle gode oplevelser samt gode kontakter og gode erfaringer gennem netværket, lyder det fra Marie.

 

- Vi håber at mange vil deltage og, at de, der møder frem, har gode idéer til, hvad vi fremover skal bruge netværksmøderne til, siger Carina.

Artiklen er opdateret 14. marts 2019

Du kan deltage i kurser og arrangementer

Vores kurser tager udgangspunkt i konkrete og aktuelle krav på arbejdsmarkedet. Du møder professionelle undervisere og oplægsholdere, der sikrer, at du får konkret viden med dig hjem. Så står du stærkere både fagligt, socialt og personligt, når du møder udfordringer i hverdagen. Du får det som en del af dit medlemskab - det eneste, det koster dig er din tid.