Er du medlem af HK Handel, har du lige nu en helt enestående mulighed. Som noget nyt kan du nemlig komme på HK Handels debatuddannelse, hvor du bliver trænet i at deltage i den offentlige debat.

Kurset varer to og en halv dag, og inden kurset er omme, har du skrevet dit første debatindlæg – og kan med stor sandsynlighed se det i aviserne efter et par dage. På kurset lærer du nemlig at skrive et debatindlæg om dit arbejdsliv og din hverdag, så andre læser med.

Nyt kursus

Det vigtigste er ikke, at du er en haj til at skrive. Det vigtigste er, at du har en mening om dit arbejdsliv, og at du har lyst til at lære, hvordan du får den fortalt, så folk læser med.

Hver dag er der historier i medierne, som handler om dit arbejdsliv. Men alt for sjældent er det ansatte i handelsbranchen, der faktisk fortæller, hvordan arbejdslivet er, når man arbejder i butik, på lager eller kontor i handelsbranchen. Og det vil HK Handel gerne lave om på. Derfor uddan­ner vi i efteråret 24 medlemmer til at deltage i den offentlige debat – det er dem, vi kalder meningsdannere. Og du kan komme med på kurset. 

 

LÆS MERE HER: Find modet og bland dig i debatten


Sådan kommer du med

Skriv en mail til kommunikationhandel@hk.dk inden 1. juli 2019, hvor du svarer på disse fem spørgsmål:

1. Hvorfor søger du uddannelsen?

2. Hvilket emne kunne du forestille dig at skrive om i et debatindlæg?

3. Hvilke udfordringer ser du for dit arbejdsliv i dag og fremover?

4. Har du tidligere prøvet kræfter med at skrive blog- eller debatindlæg – eller på anden vis deltaget i den offentlige debat? (ikke noget krav)

5. Vil du gerne på kurset i Aarhus eller København? 


Husk også at skrive navn, adresse, telefonnummer samt stilling i mailen. Vi skal have modtaget din mail senest 1. juli 2019 
 men send meget gerne din ansøgning inden. De valgte deltager vil få direkte besked.  

Husk: Du kan altid kontakte kommunikationhandel@hk.dk hvis du har spørgsmål. Intet er for småt eller for stort.

3 Hurtige om DET NYE KURSUS


1. Hvor og hvornår?
Kurset foregår i København eller Aarhus og er kun for medlemmer af HK Handel. Som deltager får du dækket både kur­sus, kost og logi samt transport og løntab. På hvert kursus vil der være op til 12 deltagere.

Kursus i Aarhus:
Den 10. til 12. september 2019 plus opfølgningsdag den 6. november Kursusnummer: 0760-19-18. Foregår på Scandic i Aarhus C.

Kursus i København: Den 1. til 3. oktober 2019 plus opfølgningsdag den 19. november Kursusnummer: 0760-19-19. Foregår på Scandic i Hvidovre.

2. Hvem underviser?
Debatuddannelsen er arrangeret i samarbejde med Cevea, som har specialiseret sig i at uddanne det de kalder faglige meningsdannere fra hele fagbevægelsen. De giver dig alle de redskaber, du har brug for for at skrive et debatindlæg – også selv om du aldrig har prøvet at skrive den slags før. På kurset vil der ud over undervisere fra Cevea også være medarbejdere fra HK Handel.

3. Hvad koster det?
Som deltager får du dækket både kur­sus, kost og logi samt transport og løntab.