I det første TR-nyhedsbrev i februar efterspurgte vi ønsker fra tillidsrepræsentanterne. Det har nu ført til indfrielse af to ønsker:

  • Et overskueligt diagram med tre typiske sammensætninger af kontingentet til HK Kommunal.
  • En mappe med tegninger, der kan bruges til mødeindkaldelse, opslag osv.

Førstnævnte har været efterspurgt i et stykke tid. Mange tillidsrepræsentanter har fundet det besværligt, at de har været nødt til at gå i gang med en fiktiv indmeldelsesprocedure for at kunne svare på et simpelt spørgsmål fra potentielle medlemmer: ”Hvad koster det?”. Nu er der en simpel oversigt i form af et søjlediagram, der viser tre forskellige sammensætninger af tre kontingenttyper med bl.a. obligatoriske og frivillige forsikringer samt efterlønskontingent.

Oversigten vil blive opdateret, hver gang der sker ændringer i kontingentet.

Mappen med tegninger er en zip-fil, der rummer en stribe illustrationer af tegneren Lars Andersen, kendt fra bl.a. Kommunalbladet og DL Magasinet. De kan frit bruges til materiale i HK-regi, fx indkaldelser til klubgeneralforsamlinger og nyhedsbreve fra HK-tillidsrepræsentanten. Forhåbentlig kan tegningerne peppe en tør tekst lidt op.

Find de nye materialer i TR portalen - brug søgefeltet. 

Direkte link til kontingentoversigten (husk du skal være logget ind)