Lægesekretærer fra Island, Norge, Sverige Finland, Færøerne, Grønland og Danmark mødes og udveksler erfaringer hvert tredje år. Her i 2019 sker det på St. Gertrud Konferencecenter i Malmø 25.-26. september, hvor det svenske fagforbund Vision er vært.

Der forventes cirka 250 deltagere. Konferencen vil foregå på engelsk uden oversættelse.

Spørgsmål om programmet kan sendes til Patricia Widergren på mail: patricia.widergren@vision.se

Det praktiske

Alle praktiske spørgsmål vedrørende hotel, mad, konferencepris og konferencecenteret vil blive besvaret af Mkon, som hjælper med at arrangere konferencen. Send venligst en e-mail med praktiske spørgsmål til info@mkon.se.

Inkluderet i prisen er konferencen med mad og hotel. Prisen afhænger af hvilket hotel du vælger, om du overnatter i en eller to nætter eller bare deltager om dagen uden hotel. Der er et par hoteller, der alle er tæt på konferencecenteret.

Rejseomkostninger er ikke inkluderet i konferenceprisen.

Der er mere information (på engelsk) og oplysninger om tilmelding og betaling her.