Hvert andet år afvikles der fagkonference for områderne Bibliotek, Kultur og Event, og nu er der sat dato og sted på konferencen i 2019: 25.-26. november på Hotel Nyborg Strand.

Planlægningen af fagkonferencen er i fuld gang. Planlægningsgruppen har allerede aftalt møde med enkelte medlemmer for at få sparring på emner til fagkonferenceprogrammet, men gruppen vil også gerne høre fra flere medlemmer af HK Kommunal.

Kom derfor gerne med forslag, ideer eller kommentarer til, hvad der kunne være af interessante vinkler, emner eller politikker, som kan bringes i spil på fagkonferencen. Kontakt planlægningsgruppen på en af mailadresserne nederst på denne side.

Programmet vil være færdiggjort senest den 1. august, hvor der også åbnes for tilmeldingen.

Fornem evaluering i 2017

I 2017 deltog ca. 200 i fagkonferencen med titlen ”Fagre Nye Verden”, hvor 90 pct. af deltagerne meldte tilbage, at de kunne bruge indhold fra konferencen i deres arbejdsliv. En deltager skrev dette i sin evaluering:

- Tusind tak for et par virkelig veltilrettelagte og inspirerende dage. Stor ros til arrangementsgruppen. Jeg føler mig i den grad beriget og vil dele min nye viden/indsigt hjemme på arbejdspladsen.

Jyttepris 2019

Jyttepris-uddelingen sker på fagkonferencen. Prisen gives som anerkendelse af én eller flere personer, der har gjort sig særligt bemærket på det kulturelle område, som har et skævt syn på verden, og som med hjerte og sjæl kæmper for sin sag.  I 2017 blev Jytteprisen uddelt til Menneskebiblioteket.

Har du forslag til hvem der skal have prisen i år? Så send dit forslag til kandidater senest den 27. september til en af disse mailadresser:

Güler Celik
guler.celik@hk.dk

Bettina Chimera
bettina.chimera@hk.dk