DataSnak har besøg bag mikrofonerne af Kim Jung Olsen, der er faglig chef i HK. Han fortæller generelt om hvordan OK-forhandlinger forløber, og specifikt om hvordan man allerede nu fx er igang med at samle input og inspiration fra medlemmer i hele landet - naturligvis også i it-virksomheder. Her er spørgsmål bla. om arbejdstid og trivsel i fokus.

Lyt med og bliv meget klogere på de overenskomster, der spiller en kæmpe rolle i manges arbejdsliv.

Til sidst har vi som sædvanlig tiprunde, og det handler denne gang om bøger, produktivitet og Netflix-serier.

 

 

Links

Kim Jung Olsen, faglig chef hos HK

HKs overenskomst-site

It-overenskomsten Dansk Erhverv/HK kan downloades her

 

Tips

  1. Jeppe: “Invisible Women” af Caroline Criado Perez - se også fin artikel hos Guardian om bogen
  2. Adam: Netflix-serien Gotham, 4 sæsoner á 22 afsnit(!)
  3. Anders: Time blocking som idé - brug kalenderen mere aktivt i din planlægning. Se god intro-artikel hos Hubstaff. Der er flere fsk. apps der kan bruges - se bla. Firstseed, Calendar 366, Fantastical
  4. Kim: ‘Til I Die - Netflix-dokumentarserie om arbejderfodboldklubben Sunderland

 

PRAKTISK

DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer. Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

Tak fordi du lytter med – får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk