Jubilarfesterne, som blev holdt fredag 10. og søndag 12. maj 2019, bød på mad, drikke og taler.

 

I Skive holdt Inger Stranddorf, formand for HK Privat MidtVest, tale for jubilarerne, i Viborg var det Lene Buhl, formand for HK Kommunal MidtVest, og i Holstebro og Herning var det Marianne Køpke, afdelingsformand for HK MidtVest.

 

- Det er snart tid til diplomer og jubilæumsgaver. Men inden da vil vi tage jer med på en rejse tilbage i tiden til henholdsvis 1943, 1948, 1958, 1968, 1978 og 1993, hvor I meldte jer ind i HK, fortalte de.


I tilbageblikket kom de blandt andet ind på den tyske besættelsesmagts overtagelse af kontrollen i Danmark (1943), FN’s vedtagelse af menneskerettigheds-erklæringen (1948), Rom-traktatens ikrafttrædelse og dannelsen af de Europæiske Økonomiske Fællesskaber, EF (1958), krigen i Vietnam og demonstrationerne imod (1968), massakren i Jonestown (1978) og Tamilsagen (1993). Talen blev rundet af med et kig ind i, hvad der er fokus på i HK lige nu.


Skive

 

De tilmeldte jubilarer i Skive var:

 

25 år: Birgitte Teglgaard, Helle Hvass Krogh, Inga Vangsgaard, Jan Thesbjerg, Ole Dittmann Frandsen, Sidsel Dahl Jensen og Vivi Poulsen Larsen.

 

40 år: Anne-Mette Trankjær, Ellen V. Thomassen, Helle Pagaard, Henny Østergård Wurtz, Karen Marie Laursen, Lena Bakholm Olsson, Lone Helleberg Andersen, Nora Egelie Damgård, Pia Bredgaard Thorsager, Pia Hvid Deltager og Susanne Christensen.

 

50 år: Anne Marie Pedersen, Flemming Schwartz, Grete Sørensen, Grethe Pedersen, Ida Stenfeldt Thybo Jensen, Inga Andersen, Inga Pallesen, Ingrid Nielsen, Jonnie Margrethe Kristiansen, Lizzie Hedegaard Søgaard, Ole Sørensen og Tove Bak Iversen.

 

60 år: Axel Haras og Jørn Skov Andersen.

 

Viborg

 

De tilmeldte jubilarer i Viborg var: 

25 år: Anita Henneberg, Anja Skovbjerg, Anne Dorte Mikkelsen Bach, Birgit Petersen Ib, Hanna Holdgaard Jensen, Helle Nikkel, Inge Elise Hansen, Inge Marie Hjorth, Kirsten Sønderhaven, Nanna Kloster Pedersen, Rikke Marianne Brøndum, Sofie Melhedegaard Vasegaard og Ulla Bruun.

40 år: Benthe Lindstrøm Boel, Birgitte S. Hansen, Birgitte Sigvardsen, Birte H. Jensen, Conny Judith Thomsen, Edel Heegaard, Elisabeth Vester, Ellen Margrethe Thomsen, Else Madsen, Gitte Thorup Eriksen, Helen Andersen, Henning Schumacher, Henny Thorup Laursen, Inger Christensen, Inger Kirstine Slumstrup, Ingrid Kaster, Joan Daugbjerg Bjerrekær, Karsten Christiansen, Lone Pedersen Grønbæk, Solveig Maren Nielsen, Sonja Damgård Hansen og Susanne Berg.

50 år: Birthe Andersen Nexø, Carsten Rønnow Andersen, Gert Klausen, Grethe A Jensen, Gudrun Frederiksen, Inge Sadolin Rasmussen, Jytte Christensen, Kaja Rosenskjold og Ruth Nuchel Bak.

60 år: Erik Kongstad.

 

 

Holstebro

 

De tilmeldte jubilarer i Holstebro var: 

25 år: Anita Pilgaard Pedersen, Bente Egeris Bøndergaard, Christian Jørgensen, Edith Holck Vestbjerg, Esben Aaberg, Inga Lisa Andersen, Inge Lissi Højris, Jette Krogshede Madsen, Lene Andersen, Maj-Britt Olesen, Marianne Mehl Bugge Nygaard og Susanne Sterner.

40 år: Alice Randi Hansen, Anette Gejl Donskov, Anne Margrethe Sørensen, Annegrete Christensen, Bent Sørensen, Bente Villefrance, Bjarne Aarkrogh, Esther Blæsbjerg Sahlholdt, Finn Andersen, Gitte Frohn Sejbjerg, Grethe Pedersen, Inga Nielsen, Inge Marie Kirstine Hansen, Inge Nielsen, Ingelise Laugesen, Inger-Lise Eskesen, Isa C. Schreiner Støckel, Jesper Lauridsen, Jette Sundgård, Karen Lisbjerg Jensen, Karin M. B. Nielsen, Kate Damsgård, Kirsten Estrup, Lilian Nielsen, Lizzie Vedam, Margrethe Kjær Pedersen, Mariane Davidsen, Marianne Skov Danielsen, Mette Larsen, Poul Henning Pedersen og Sanne Søgaard.

50 år: Ane Britta Nielsen, Anett Karit From, Ebba Majbritt Nielsen, Eigil Nielsen, Hanne Elisabeth Busk, Inga Mikkelsen, Inge Nørgård, Jens Aage Eriksen, Jette Marie Hesel, Kirsten Overgaard Nielsen, Mads Møller Pilgaard, Niels Christian Jereminsen, Ole Erland Sørensen og Sonja Mullitsgård.

60 år: Bjarne Vindelev Andersen og Erik Hyldahl Andersen.

70 år: Tage Juul Thomsen.

75 år: Gerda Jensen.

 


Herning

 

De tilmeldte jubilarer i Herning var: 

25 år: Betina Østergaard, Birthe Carlsen, Britta Pedersen, Carsten Gilbert Madsen, Christina Elisabeth Mørch, Gerda Sandhøj Andersen, Heidi Michelle Frahm Jørgensen, Henrik Søndergaard-Nielsen, Jette Mølsted Pedersen, Marianne Christensen, Pernille Lumby, Stig Sivebæk Nielsen, Susanne Sommerlund og Torben Andersen.

40 år: Anna Marie Serup Jensen, Bente Bomholt Jensen, Bente Damgaard Randers, Birthe Graversen, Birthe Christensen, Britta S. Rasmussen, Conni Møller Fyhn, Dora Risbjerg, Edith E. Nielsen, Ellen Marie Lis Almind, Else Nikolajsen, Else-Marie Jahn, Erik Mai, Erna Louise Michaelsen, Hanne Pedersen, Helle Becher, Ib Kjær Andersen, John Brolykke Madsen, Jytte Astrup Knudsen, Jørgen Stampe Jensen, Kaja Poulsen, Karin Sneibjerg, Kirsten Fløe Andersen, Kirsten M. Egholm, Lilly Solveig Tang, Lisbeth Pontoppidan, Lissy Bang Christensen, Lone Grønborg, Lynge Kristensen, Marna Annelise Jakobsen, Ritta K. L. Kristiansen, Ruth Flensborg Hansen, Sonja Johanne Madsen og Valborg Hansen.

50 år: Anny Brinch, Bodil A. Christensen, Bodil M. Vibjerg Hansen, Erling Ingolf Kristensen, Erling Lynge Clausen, Ester Johanne Nielsen, Hans J. Østergård Jensen, Inge Gadegaard, Jens Jørgen Christensen, Karin Sneftrup Haurum, Karl Ingvard Christensen, Kirsten E. F. Nielsen, Kristine Bøgeskov Østergaard, Margit Schou, Tonny Bjørn Faurbye, Tove Møller Lauridsen og Ulla Larsen.

60 år: Ellis Solveig Batz, Knud Tage Nielsen, Kurt Rahbek, Lis R. Bregnhøj og Sven Sørensen.

70 år: Ove Madsen.

 

I alt har HK MidtVest i 2019 kunnet fejre 691 jubilarer.

Artiklen er opdateret 13. maj 2019