Medarbejdere fra HK Sydjylland på OK2020-besøg hos Føtex i Kolding

 

2020 er året, hvor HK igen skal forhandle overenskomst på handelsområdet. Det er i din overenskomst, at rammerne for bl.a. løn, pension, tillæg, efteruddannelse og meget mere bliver lagt. Når HK har forhandlet en aftale på plads, skal du stemme om resultatet.

Men før, forhandlingerne går i gang, vil vi rigtigt gerne høre, hvad du synes, vi skal lægge vægt på i forhandlingerne. Derfor besøger HK Handel Sydjylland i disse dage en masse lokale arbejdspladser for at spørge, hvad der betyder noget for medlemmerne i deres arbejdsliv.

- Det er medlemmerne der ved, hvad der rører sig på arbejdspladserne, og det er dem, vi forhandler på vegne af. Så det er helt nødvendigt at tage dem med på råd inden, forhandlingerne går i gang, siger Karsten Kjeldsen, der er faglig konsulent og koordinator i HK Handel Sydjylland.

De faglige medarbejdere har allerede besøgt mange arbejdspladser og har flere besøg planlagt i den kommende tid. Karsten Kjeldsen erkender dog, at de ikke kan nå rundt til samtlige sydjyske medlemmer.

Vil du også fortælle os din mening?

Er du ikke stødt på HK Handels Sydjyllands medarbejdere på din arbejdsplads, har du følgende muligheder, hvis du gerne vil fortælle os, hvad du synes, der skal kæmpes for i overenskomstforhandlingerne:

- Send en sms til 1919. Start med at skrive ”OK2020” og skriv herefter dine ønsker til forhandlingerne. Husk også at skrive dit navn og arbejdsplads.

- Send en mail til én af dine lokale faglige konsulenter i HK Handel Sydjylland. Så vil de tage dine ønsker med videre. Du finder konsulenterne her.

- Kontakt koordinator Karsten Kjeldsen på tlf. 2337 9871 eller karsten.kjeldsen@hk.dk, hvis din arbejdsplads gerne vil have besøg af HK’s medlemmer til en snak om overenskomsten.