Falck-ansat Mette Sandholdt til højre sammen med faglig konsulent Dorte Feldstedt og HK-elev Stefan Christensen

- Jeg ser gerne, at der bliver slået et slag for de bløde værdier i den nye overenskomst. Her hos Falck er det vores job at passe på andre, men vi skal også passe på hinanden og os selv.

Sådan lød det forleden fra Mette Sandholdt. Hun var én af de HK’ere, som medarbejdere fra HK Sydjylland mødte, da de var på besøg hos Falck i Kolding for at snakke om overenskomst.

2020 er nemlig året, hvor HK igen skal forhandle overenskomst på det private område. Det er i din overenskomst, at rammerne for bl.a. løn, pension, tillæg, efteruddannelse og meget mere bliver lagt. Når HK har forhandlet en aftale på plads, skal du stemme om resultatet.

Men før, forhandlingerne går i gang, er det vigtigt for os at vide, hvad medlemmerne synes, vi skal lægge vægt på i forhandlingerne. Derfor har HK Privat Sydjylland gennem de seneste uger besøgt en masse lokale arbejdspladser for at spørge, hvad der betyder noget for medlemmerne i deres arbejdsliv.

- Vi er blevet taget godt imod og har mødt mange engagerede medlemmer, der har gjort sig gode tanker om, hvad der er vigtigt og mindre vigtigt for dem, siger Dorte Feldstedt, der er faglig konsulent og koordinator i HK Privat Sydjylland.

Medlemmerne har også haft mulighed for at indsende deres ønsker til den kommende overenskomst digitalt. Alle ønsker vil nu blive gennemgået, sammenskrevet og brugt i forhandlingerne om OK2020.

Se billeder fra HK Sydjyllands besøg hos Falck her: