Sadelcover

Hvad er det vigtigste i jeres arbejdsliv? Hvad kunne blive bedre i fremtiden? Og hvad kunne I godt tænke jer at have ret til?

4.082 HK/Privat-medlemmer har siden 1. maj leveret knap 18.897 udsagn på netop de spørgsmål i HK/Privats OK20-kampagne. Enten ved at udfylde deres ønsker digitalt. Eller ved at udfylde et godt, gammeldags postkort i forbindelse med et af HK/Privats 1.000 virksomhedsbesøg de seneste uger.

- Det betyder rigtig meget, at så mange af vores medlemmer har givet deres ønsker til kende. Så tusinde tak for det. Det forstærker vores legitimitet ved overenskomstforhandlingerne, siger Simon Tøgern, der er formand for HK/Privat.

- Nu er det vores opgave så at sige at svare på folks ønsker i forhold til overenskomsterne. Skal der skrues op eller ned på nogle ting, eller skal vi arbejde for at få helt nye elementer ind i overenskomsterne.

Præsenteres på stort TR-træf
Alle de indsamlede postkort med de nedskrevne ønsker bliver i de næste par uger samlet sammen i temaer og i første omgang præsenteret, når 325 af HK/Privats tillidsrepræsentanter mødes og debatterer i Kolding i starten af juni.

Siden skal HK/Privats sektorbestyrelse i efteråret officielt vedtage, hvilke temaer og krav, HK/Privat stiller med, når overenskomstforhandlingerne begynder i januar 2020.

Se her, hvad fire tillidsrepræsentanter ønsker sig ved overenskomstforhandlingerne