Personalet, inkl. klinikejer Henrik Harmsen, blev tirsdag overrasket med titlen som Årets elevplads. En sommerlig kurv er det synlige bevis på, at Michella med en flot indstilling overbeviste dommerpanelet om, at Vestsjællands Tandlægecenter skulle have titlen.


I sin nominering fortæller Michella, at hun har fået en yderst god opstart, der har været godt timet og tilrettelagt. Undervejs har hun fået gode input, vejledning og mulighed for at komme hele vejen rundt.

At det netop skal være Vestsjællands Tandlægecenter, der skal have prisen som Årets elevplads, begrunder hun bl.a. således:

- Min klinik har givet mig så meget, jeg ikke kunne have fået andre steder. De giver frie tøjler og ansvar til en masse, og det er lige mig, og det ved de godt. Jeg har lært mere, end jeg kunne drømme om nogen andre steder, også alt det, man ikke finder i skolebøgerne. Det har hele tiden kunnet mærkes, at klinikken virkelig har sat en ære i at skulle lære fra sig, ikke mindst tandlæge Henrik Harmsen – han er et leksikon uden lige, og der er ikke gået en eneste dag, hvor han ikke har givet mig alt, hvad han ved, uvurderligt! Så rent fagligt føler jeg mig mere end godt klædt på – jeg er klar!

Kurt Jørgensen, formand for HK/Privat Sjælland, er glad for at høre, når virksomhederne sætter alle sejl til for at tilrettelægge en uddannelse, der kommer ud i alle hjørner og giver eleverne mulighed for at vokse både fagligt og personligt.

- Det er dejligt at høre, når eleverne oplever, at de har fået en stærk faglig ballast og en exceptionelt god behandling. Det er vigtigt at have øje for at dosere den rette mængde af tillid, frihed og selvstændigt ansvar, suppleret med kyndig vejledning. På den måde får eleverne det optimale ud af deres elevtid, og klinikkerne får nogle dygtige, fagligt funderede og engagerede medarbejdere.

Det er 5. år i træk, at de sjællandske erhvervsskoler EUC Sjælland og EUC Nordvestsjælland i samarbejde med HK/Sjælland kårer Årets elevplads. Forinden har elever på regionens tandklinikker kunnet indstille deres arbejdsplads til prisen. Den endelige vinder er udpeget af et dommerpanel, bestående af faglærere fra skolerne.

Søger du en elevplads? Find den her