Danmarks Tekniske Museum i Helsingør har som formål at dokumentere og formidle udviklingen i naturvidenskab, teknik og industri samt herunder luftfart i det danske samfund. Læs mere på: tekniskmuseum.dk

Det Grønne Museum ligger i fantastiske omgivelser i Auning på Djursland og her kan du opleve jagten, skoven, landbruget og maden samlet i ét museum. Læs mere på: 
detgroennemuseum.dk

Medicinsk Museion i København er en udstilling i det oprindelige Kongelige Kirurgiske Akademi. Her udstiller Medicinsk Museion og holder arrangementer og events om den medicinske kulturarv. Læs mere på:
museion.ku.dk

Naturhistorisk Museum i Aarhus har til formål at fremme naturhistorisk forskning og sprede kendskab til videnskabens resultater på dette område. Læs mere på: 
naturhistoriskmuseum.dk.

Science Museerne er en del af hovedområdet Science and Technology ved Aarhus Universitet i Aarhus. Science Museerne omfatter Steno Museet og Herbariet i Universitetsparken, Væksthusene i Botanisk Have samt Ole Rømer-Observatoriet i Højbjerg. Læs mere på: 
sciencemuseerne.dk

Statens Naturhistoriske Museum er nationalmuseum for naturhistorien i Danmark og består i dag af besøgsadresserne Zoologisk Museum, Geologisk Museum og Botanisk Have – alle i København. Læs mere på:
snm.ku.dk.