Lørdag den 17. august vil København blive oversvømmet af flag og mennesker i alle regnbuens farver, når paraden i Copenhagen Pride spreder sig over byen.

Lars Hein til Pride

HK Hovedstaden deltager som sædvanligt, og som noget nyt inviterer vi medlemmerne (og deres venner) til brunch som start på den store parade.

Du har mulighed for at tage op til 3 venner eller familie med, så kom og vær med til at få den perfekte start på en god dag i godt selskab med andre HK-medlemmer, inden vi drager med paraden gennem byen over middag.

Brunchen er klar i HK Hovedstadens runde mødesal fra klokken 10. HK Hovedstaden bor på Svend Aukens Plads 11, 2300 København S.

Det er bare 2 minutters gang fra Metrostation Islands Brygge.

Formiddagen vil udover lækker brunch byde på taler fra blandt andre HK Hovedstadens formand Christian Grønnemark og HK Danmarks næstformand Martin Rasmussen, som er forbundets politisk ansvarlige for ligestillingsområdet.

Også det nyvalgte medlem af Europaparlamentet Marianne Vind (S), som nu sidder i parlamentets beskæftigelses- og transportudvalg, holder tale. Vind var indtil for nylig næstformand i HK/Privat.

Og hvor meget kender du egentlig til LGBT+ og alle de andre bogstaver? Du får chancen for at teste din viden, når der holdes quiz om LGBT-historien. Der er selvfølgelig præmie til vinderen.

Taler og quiz vil blive afbrudt af fællessange, og formiddagsarrangementet slutter med fælles afgang mod Frederiksberg.

Her mødes HK Hovedstaden med pride-deltagerne fra de øvrige fagforeninger og forbund i Fagbevægelsens Hovedorganisation.

HK Hovedstaden har begrænsede pladser til arrangementet, og de fordeles efter "først til mølle"-princippet.

Det eneste krav til dig for at være med til brunch er, at du melder dig til ved at klikke dig ind i Mit HK her.

HK'er til Cph. Pride.

Priden løber hele ugen
Copenhagen Pride Week 2019 løber fra 13. - 18. august med paraden lørdag den 17. august.

Der vil være gratis koncerter hver aften på Pride Stage, Europas største dragshow, festlige pop-up shops på Pride Square (Københavns Rådhusplads), et 4-dages menneskerettighedsprogram og workshops samt uanede mængder mangfoldighed, fest og regnbuefarver.

Copenhagen Pride er i øvrigt vært for WorldPride i Copenhagen 2021.

HK Hovedstaden ønsker alle en god pride.

HK Hovedstaden ved Cph. Pride