En af klinikkens tandlæger, Anne Louise Thorup Larsen, havde lært sig at slå halsen af flasken med en sabel 

Tandlæge Anne Louise Thorup Larsen sagde, at hun ville slå halsen af flasken med en sabel....

 

 

HK Privat i Nordjylland var lige op til sommerferien ude for at overraske de tre tandklinikassistent-elever, der har vundet henholdsvis 1.pladsen, 2.pladsen og 3.pladsen som Årets Elev i Nordjylland i denne branche.

 

Og overraskede – det blev de! Ikke mindst over den glæde og opbakning, der strålede ud af kolleger og chefer, når HK Privat kom på besøg. Et enkelt sted akkompagneret af sabelsvingning – mere om det om lidt!

 

Formand Kirsten Estrup Madsen, HK Privat i Nordjylland, var en tur omkring Tandlægerne i Hasseris i Aalborg, hvor Ninna Zachariassen var blevet indstillet som Årets Elev af sin chef, klinikejer og tandlæge Lars Kjeldsen.

 Ninna tager hele vejen fra Frederikshavn dagligt i bus, og sygefraværet har stort set været lig nul, skrev hendes chef

Formand for HK Privat i Nordjylland Kirsten Estrup Madsen overrækker 3.pladsen til Ninna - chefen Lars var stolt

 

Ninna vandt 3.pladsen og i indstillingen lød det blandt andet således: ”Fagligt er hun i top og formår lynhurtigt at tilegne sig ny lærdom. Både teoretisk og fagligt. Hun er altid velforberedt og i godt humør, og vi er imponeret af hendes væremåde og attitude over for patienterne - især den lidt mere ængstelige af slagsen. Hun tager hele vejen fra Frederikshavn dagligt i bus, og sygefraværet har stort set været lig nul. Hun elsker at komme på kursus, og hun er stor hjælp også ved operationer og lange vanskelige behandlinger.”

 

 

Ditte Laurberg Madsen vandt 2. pladsen. Hun arbejder hos Farsø Tandlægehus, hvor Henrik Hassingboe er klinikchef og bl.a. havde skrevet i indstillingen: ”Hun gør aldrig noget halvt. Man kan mærke, at hun brænder for sit fag og er værdsat af personale såvel som patienter. Hun er fagligt dygtig, og man kan have fuld tillid til, at Ditte altid gør sit bedste.”

 

Ditte Laurberg Madsen snuppede 2. pladsen

Ditte Laurberg Madsen snuppede 2. pladsen

 

”Det betyder helt vildt meget for mig”, sagde Ditte bagefter. Hun får lov at blive på klinikken efter endt elevtid, da hun er blevet ansat på en etårig kontrakt fra 1. september i år.

 

Josefine slår alt

 

Hos vinderen Josefine Søgaard, der løb med 1. pladsen, trillede tårerne om kap med de kølige bobler, der ved fejringen dryppede ned på venteværelsets gulv. Det foregik på Tandklinikken Løkken i Vendelbogade. En af klinikkens tandlæger, Anne Louise Thorup Larsen, havde lært sig at slå halsen af flasken med en sabel, og det gik perfekt efter planen.

 

...og det lykkedes - hals og prop røg af uden skade på noget eller noget!

...og det lykkedes - hals og prop røg af uden skade på noget eller noget!

Josephine er en alsidig ung kvinde, som ud over at uddanne sig til tandklinikassistent også reparerer traktorer sammen med sin far og skal i gang med at avle økologiske kyllinger. Desuden spiller hun trækbasun og klaver i to orkestre.

 

I klinikejer Helle S. Christensens indstilling, som indbragte Josefine vindertitlen, står der: ”Har vi praktikanter og ny elev, er hun meget pædagogisk og forklarer nøje hvad opgaverne består i. Hun er særdeles stabil og samvittighedsfuld og jeg kan slet ikke undvære Josefine, hvorfor hun også er tilbudt at blive efter endt elevtid.

Alt i alt kan jeg ikke forestille mig, nogen kan hamle op med Josefine i denne konkurrence. Jeg har gennem mine 38 år som tandlæge haft mange dygtige elever og klinikassistenter, men Josefine slår alt!!”

 

Josefine var en glad vinder

Josefine - en glad vinder af 1. pladsen

 

 

Tandlæge med tæft for at lære fra sig hædret med Årets Elevplads

 

Samtidig blev den nordjyske Årets Elevplads inden for tandklinikker kåret.

Det blev sørme Tandklinikken Løkken ved tandlæge Helle Skovborg Christensen, hvilket beviser, at de varme følelser er gensidige mellem arbejdsgiver og elev. Samtidig med, at tandlæge Helle havde nomineret sin elev Josefine som Årets Elev, havde Josefine nemlig nomineret Helle som indehaver af Årets Elevplads.

Varmen mellem chef og medarbejder var gensidig

Varmen mellem chef og medarbejder var gensidig

 

De to kendte ikke til hinandens nominering, så overraskelsen var stor, da Kirsten Estrup Madsen kunne læse følgende op fra begrundelsen:

 

”Min chef og klinikejer Helle S. Christensen er altid positiv, lærer godt fra sig og kommer med konstruktiv kritik, hvor der er behov for det”. Tandlægen fik også ros for at lade sin elev læse til eksamen i arbejdstiden, når der var mulighed for det, og øve hende i stoffet.

 

Så  i Løkken, hvor personalet fejrede kåringerne med at gå ud at spise sammen efter arbejdstid.