Efterårets 15 hold af medlemskurset ”Fremtidens HK’er” er allerede fuldt bookede. Det vidner om stor interesse for udviklingsmulighederne inden for digitalisering. Flere kurser bliver oprettet på et senere tidspunkt, og der er særlige kurser for tillidsrepræsentanter.

Men der er også andre relevante uddannelsesmuligheder på eksempelvis akademi- og diplomniveau. Få et overblik på HK Kommunals nye site, hvor der også er masser af eksempler på, hvordan medlemmerne er involveret i digitalisering, blandt andet i udvikling og implementering af robotter.

- Uddannelsesvejen er mangfoldig og uoverskuelig, mængden af moduler er utallige – så det er et forsøg på at give et tydeligere billede af, hvad vi ser som nødvendige og relevante moduler, hvis man ønsker at være digital kompetent, siger Nicoline Lind-Holm Kuhnt, der er uddannnelsespolitisk konsulent i HK Kommunal.

Du kan som TR bruge sitet, hvis medlemmer fx spørger til uddannelse om digitalisering eller ønsker inspiration til mus-samtalen. Skal I til at implementere en robot, kan de korte artikler på sitet om medlemmers erfaringer være gode at henvise medlemmerne til.

Se sitet her.