I 2017 gik Jytte-prisen til Menneskebiblioteket

Flere og flere HK’ere får opgaver inden for arrangementer og event - og det kan være opgaver i form af opstilling, ideudvikling, PR og synlighed.

Den tendens kan nu aflæses i programmet for den kommende Bibliotek, kultur og Eventkonference, hvor der blandt andet er fokus på det at tiltrække brugere til små såvel som store arrangementer.

Du vil blive introduceret til flere nye begreber og værktøjer, fx visuel merchandising og design-thinking - så har du lyst til at få nye kompetencer og blive inspireret til, hvordan du gør dine arrangementer og udstillinger mere synlige er konferencen helt sikkert noget for dig.

Programmet indeholder selvfølgelig også mange andre punkter – blandt andet flere runder med workshops om aktuelle emner, inspirationshistorier mv samt oplæg om formidling og hvad der egentlig foregår i de hundredvis af bogblogs- og litteratur-fællesskaber på de sociale medier.

Og hvem skal have Jytte-prisen?

Og som traditionen byder, skal HK Kommunals kulturpris – Jytte-prisen – selvfølgelig også uddeles under stor festivitas.

Hvis du har forslag til hvilken kulturpersonlighed eller institution, der er værdig modtager, så send dem til guler.celik@hk.dk 

Se program og tilmelding her

Konferencen foregår på Nyborg Strand d. 25.-26. november.