Forfatter Josefine Sundström, der har skrevet børnebøgerne om Saga på eventyr, møder læserne på Bokmässan i Göteborg 2017.
Fotograf: Anna Sigvardsson.

Hvilken bogmesse i Europa vil du helst besøge? 

BMF’s rejselegat skal nedlægges, og det betyder, at der nu er en større pulje penge, du kan søge til rejseaktiviteter i efteråret 2019 og foråret 2020. Det kan fx være til en bogmesse, et kursus, til at besøge et nyt butikskoncept i udlandet, opkvalificere din uddannelse eller lignende. Du kan søge, uanset om du er studerende eller har været færdiguddannet i mange år.

NEM SØGNING: Udfyld ansøgningsskemaet, og send det til bmfhovedstaden@gmail.com med beskrivelse af dit faglige formål med turen. Hent skemaet her.
Ansøgninger behandles løbende, og du kan også ansøge om transport og rimelige opholdsudgifter. Efter turen skal du skrive en kort rapport om dine oplevelser. 

Frankfurt, paris eller London?

Det er nemt at finde faglig inspiration i udlandet. I både efteråret 2019 og foråret 2020 er der mange spændende bogmesser at vælge imellem. Tjek fx:

26.-29. september 2019: Bokmässan - Göteborg Book Fair
16.-20. oktober 2019: Frankfurter Buchmesse
10.-12. marts 2020: London Book Fair 2020
20.-23. marts 2020: Livre Paris
1.-4. april 2020: Bologna Children's Book Fair

Se også en liste over andre europæiske bogmesser her. BMF’s rejselegats formål er at yde støtte til efter- eller videreuddannelse i udlandet indenfor boghandel eller forlag, og aktiv deltagelse på en bogmesse er en naturlig del af uddannelsen. Du har selvfølgelig også mulighed for at søge til andre kurser, studieture eller lignende i Europa, så længe det har et fagligt sigte.