Lønsikring for HK/Privats medlemmer

 

HK/Privat oplever en markant stigning af indmeldelser her i august på grund af den kollektive lønforsikring, som er et nyt tilbud til de privatansatte HK’ere. Og det er der en god forklaring på.

Som noget helt ekstraordinært er alle dagpengeberettigede i ordinær beskæftigelse, der er medlem af HK/Privat og af HK’s a-kasse, automatisk dækket af den nye lønforsikring allerede fra 1. september 2019. Også dem, der når at melde sig ind senest den 31. august.

Normalt skal man være med i HK Kollektiv Lønforsikring i et år, før man kan få gavn af ordningen.

- Fortæl dine kolleger, som ikke er medlem, at det nu er sidste udkald for at melde sig ind for at få lønforsikring fra dag et, siger Simon Tøgern, formand for HK/Privat.

Link til bliv medlem
Lønforsikringen koster 79 kr. pr. måned oveni fagforeningskontingentet og sikrer 80 % af lønnen i et halvt år, hvis man er så uheldig at blive sagt op.

HK Kollektiv Lønforsikring træder i kraft 1. september 2019. Har du kolleger, som står i en anden fagforening, så kan de kan tage ancienniteten fra deres tidligere a-kasse med sig, hvis de altså melder sig ind i HK’s fagforening og a-kasse senest 31. august.

Har du brug for materiale til de kolleger, så kan du få HK/Privats pjece om lønforsikringen i din afdeling eller printe den selv.

Hent pjecen
Du skal som repræsentant ikke selv vide alt om lønforsikringen, men du kan få nogle gode argumenter for at melde sig ind i HK/Privat og HK's a-kasse.

Tjek også vores side om lønforsikringen, hvor vi går mere i dybden.

Vi har også lavet en plakat til opslagstavlen og postkort, som du kan give de kolleger, der ikke er medlem af HK.

Hent plakat til opslagstavlen

Hent postkort
Men tøv ikke med at henvise til vores lønforsikrings HOTLINE på 33304999, som har åbent alle hverdage.

Du eller dine kolleger kan også maile til lonforsikring_hkprivat@hk.dk