Bliv Digital Forandringsagent

På kursusforløbet Digital Forandringsagent får du redskaber til at skabe digitale forandringer i din virksomhed.

Som Digital Forandringsagent kortlægger du din virksomheds muligheder for at skabe værdi og optimere forretningsprocesser via digitalisering samt indblik i, hvad potentialet for forbedring egentlig er.

Digital Forandringsagent er et kursusforløb udviklet af Google i samarbejde med HK og IVÆKST.

Dette får du ud af forløbet

Kursusforløbet består af fem moduler, og omfavner forskellige redskaber og værktøjer, der hjælper dig, der arbejder inden for HK’s område. Efter forløbet har du lavet en plan for, hvordan du kan præstere bedre og effektivisere din virksomhed ved brug af digitale værktøjer.

Helt konkret giver kursusforløbet dig redskaber til at arbejde med:

  • Digital kundeservice
  • Skabelse af vækst
  • Data- og dokumenthåndtering (heriblandt GDPR)
  • Digital koordinering
  • Optimering af interne arbejdsgange
  • Kundekommunikation

Lyder ovenstående som noget for dig og ikke mindst din arbejdsplads? 

Deltag på et infomøde, og bliv klogere på vækstpotentialet for dig og din arbejdsplads. Her er du velkommen til at invitere din arbejdsgiver med, så I sammen kan forventningsafstemme og bliv klogere på, hvordan du får mest ud af forløbet.

Hvis du allerede nu tænker, det er noget for dig, kan du finde datoerne for introduktionsmøder og de næste forløb og tilmelde dig med det samme: https://digitalforandringsagent.dk/ (Linket er udløbet pr 21/5 2021)