Du har hørt det mange gange før: ’Robotterne kommer’. Men har du nogensinde fået konkrete bud på, hvad du skal gøre, for at blive en succesfuld del af det digitaliserede arbejdsmarked?

Kom med til foredrag den 26. september kl. 17-19 med Camilla Mehlsen, der ved alt om, hvilke kompetencer, der er brug for på fremtidens digitale arbejdsmarked. Camilla Mehlsen giver en skarp analyse af ’det 21. århundredes kompetencer’ og kommer med bud på, hvad du skal lære i en digital tid.

Camilla Mehlsen besøger HK østjylland

Kom med til foredrag med Camilla Mehlen

Om Camilla

Camilla er didaktisk leder af forsknings- og undervisningsprojektet Digital (Ud)Dannelse (D.U.D.E) ved Københavns Universitet. Hun er desuden forfatter til “Hvordan bliver vi digitalt dannede?” (sammen med Vincent F. Hendricks) og ”Teknologiens testpiloter - 10 ting der ruster børn og unge til en digital fremtid”. Hun har tidligere arbejdet som kommunikationschef, strategisk rådgiver, journalist og blogger.

Tilmelding til foredrag den 26. september kl. 17-19 hos HK Østjylland i Brabrand