- Jeg stod sidste år i tiden op mod jul og manglede en butiksassistent og havde hørt om HK JobBørs. Med hjælp fra jobformidler Lone Bjørnkjær fra HK MidtVest fik jeg på 2 dage 10 ansøgninger, fortæller Peter, da han en eftermiddag tager imod i butikken, der er blandt landets 5 største Imerco’er.

 

Peter Christensen

 

Skæbnen ville, at mens Peter gennemgik ansøgningerne, kom der en tidligere ansat og søgte job, og derfor fik Peter ikke brug for juleassistance.

 

Men kollegaen i Kjellerup manglede en butiksansat, og det endte med, at butikken ansatte én af ansøgerne.

 

På grund af de gode erfaringer har Peter også i år besluttet at bruge HK JobBørs.

 

- Det er nemmere end at skulle søge gennem almindelige jobopslag. Med HK JobBørs er der tale om en mere målrettet søgning efter kvalificeret arbejdskraft, siger han.

 

Peter søger i øjeblikket 2 lagermænd/-kvinder, som primært kommer til at stå for modtagelse af varer og udpakning 25-37 timer om ugen på hverdage fra midt i oktober og frem til 25. december. Vareopfyldning i butikken kan måske også komme på tale.

 

- Vi får mellem 10 og 20 paller med varer hjem om dagen, så der er pres på, og der er simpelthen nødt til at være nogle ekstra hænder, der kan tage sig af det, fortæller Peter.

 

Har du brug for juleassistance?

Skal du bruge ekstra personale op mod jul, er HK klar med hjælpen.

 

Med HK JobBørs er der kort vej til din næste medarbejder. Vi er specialister i at matche jobsøgende HK’ere med ledige stillinger hos driftige, lokale virksomheder.

 

 

Få hjælp til at finde din nye medarbejder – også til faste stillinger. Det er hurtigt, nemt og koster dig ingenting.

 

Se mere om HK JobBørs

 

Her kan du også se, hvad HK JobBørs kan tilbyde dig, hvis du er jobsøgende HK’er.

 

På besøg i butikker

Torsdag 19. september 2019 kommer jobformidlerne Lars Nonboe, HK Nordjylland, Heidi Bonde, HK Østjylland, og Lone Bjørnkjær, HK MidtVest i øvrigt rundt i herningCentret og Herning midtby for at fortælle, hvad HK kan tilbyde i forbindelse med juleassistance.

 

Vil du også have besøg?

 

Så kan du kontakte:

 

Lars Nonboe telefon 4095 1634 eller lars.nonboe@hk.dk

 

Heidi Bonde telefon 2365 8009 eller heidi.bonde@hk.dk

 

Lone Bjørnkjær telefon 6120 4656 eller lone.bjoernkjaer@hk.dk

Artiklen er opdateret 04. september 2019

DU FÅR HJÆLP TIL AT FINDE OG SØGE JOB

Du kan få personlig sparring på din ansøgning og dit cv af vores specialister på området. Du skal bare sende dine dokumenter til os, så vil du blive kontaktet af en vejleder hurtigst muligt.
Er du på udkig efter nyt job? Så tilmeld dig HK Jobbørs – uanset om du er i job eller ledig. Her hjælper vi hver dag arbejdsgivere over hele landet med at finde de helt rigtige HK’ere til spændende stillinger. Tilmeld dig nu, så du kan komme i betragtning, når der kommer nye jobs, der matcher dine kompetencer.