- Noget af det vigtigste, du kan have som arbejdsmiljørepræsentant, er et godt netværk. Det er her, du møder andre AMR-kolleger, får nye ideer, gode råd og sparring. Og det er her, du kan lufte dine tanker, oplevelser og erfaringer med din rolle som kollegernes repræsentant.

Sådan siger Henriette Bjerg Mahrt, der er arbejdsmiljøkonsulent i HK Handel. Skal du
Hun er med til at arrangere den konference, der d. 10. oktober skal samle AMR’er fra hele landet til en dag, hvor der bl.a. vil blive sat fokus på netværk, samarbejde, problemer, krænkelser, løsninger, og hvordan du selv kan handle.

Skuespillere tager dilemmaerne

Som noget helt særligt vil teatergruppen Spektrum optræde under konferencen. De er specialiserede i at gennemspille svære situationer og sætte fokus på de dilemmaer, der opstår på arbejdspladsrne.

- Vi er rigtig glade for, at vi har muligheden for at synliggøre de problemer, man som AMR typisk står i, ved hjælp af små rollespil. Det vil helt sikkert være genkendeligt for de fleste, men der vil også være overraskelser undervejs, når vi på den måde ser flere sider af fx en konfliktsituation, siger Henriette Bjerg Mahrt.

Det er i øvrigt kun de professionelle, der kommer på scenen, så man skal ikke være bange for at blive plukket ud. Til gengæld kan man som deltager på konferencen også glæde sig til bl.a. et særligt fokus på netværksdannelse, oplæg om krænkende handlinger på arbejdspladsen og ikke mindst et besøg fra arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter fra ambulancetjenesten Responce, der har taget et langt, sejt og slutteligt vellykket forløb med deres ledelse, da de bad om at få ændret deres arbejdsmiljø.

Sådan kommer du med 

Tilmeld dig ved at sende en mail til kursusafdelingen@hk.dk med dit navn og kursusnummer 0760-19-25. Du kan også ringe på tlf.: 3330 4200. 

Betaling

HK Handel betaler din deltagelse i konferencen, transportudgifter, forplejning samt tabt arbejdsfortjeneste. 

Praktisk info

Konferencen afholdes torsdag d. 10. oktober 2019 i HUSET Middelfart. Der er morgenmad fra kl. 9.30. Dagen slutter kl. 16.30.

Se hele programmet