Har du tjek på, om du skal arbejde for meget i julen, og om du får de tillæg, du har ret til? Få styr på dine rettigheder i HK Handels miniguides til butiksansattes arbejdstid i julen 2019. Læs folderne ved at klikke på linkene herunder.

Obs. Du skal vide, hvilken overenskomst du arbejder under, før du kan læse den rigtige folder. Er du i tvivl, kan du logge ind i øverste højre hjørne under Mit HK og se, hvilken overenskomst der gælder for dig. Du er også velkommen til at ringe til din lokale HK-afdeling på 7011 4545 eller spørge din tillidsrepræsentant.
 

Miniguide til julearbejdstiderne for dig, der er omfattet af overenskomsterne med BA eller SFU. 

LINKS ER FORÆLDET

  Miniguide til julearbejdstider for dig, der er omfattet af butiksoverenskomsten med Dansk Erhverv Arbejdsgiver.
  Miniguide til julearbejdstider for dig, der er omfattet af butiksoverenskomsten med DIOII.
  Miniguide til julearbejdstider for dig, der er omfattet af Coop Butik/Irma-overenskomsten.