Er du tillidsrepræsentant på Industriens Funktionæroverenskomst, så deltag i et af de otte regionale optaktsmøder, som CO-industri holder rundt i landet i løbet af de næste måneder. På møderne vil man på tværs af fagforeningerne i CO-industri diskutere overenskomstkrav.

”Det er vigtigt, at vi i HK er synlige på disse møder med vores krav, så vi får bred opbakning. Jo bredere opbakningen er i fagbevægelsen, jo større er sandsynligheden for, at vi får netop vores krav igennem. Vores krav er skræddersyet til at kunne favne langt bredere end os, ” siger formand for HK Privat, Simon Tøgern.
HK Privat vil være til stede på alle møder.

Kontakt din afdeling, hvis du vil deltage – flere HK Privat-afdelinger holder nemlig formøder eller temadage forud for regionalmøderne.

Se CO-industris invitation og oversigten over regionalmøder