Pernille

Den ydre fremtoning har også indflydelse på, hvor seriøst man bliver taget, mener speditør Pernille Lind. Foto: Jeppe Carlsen

 

I fødevarevirksomheden DuPont Nutrition Biosciences, hvor Pernille Lind er ansat, arbejder de fleste medarbejdere i produktionen. Men hun er selv en del af et kontormiljø i shippingafdelingen. 

- Der er stor forskel på kulturen. Jeg har pænt tøj på i mit nuværende job. I min tidligere stilling, hvor jeg primært var omgivet af personale fra produktionen, var min påklædning mere uformel. 

Læs også: Tøjet er en del af vores jobperformance

Pernille Lind tænker altså over, at hendes tøj spiller ind i forhold til, hvordan hun bliver opfattet, nu hvor hun har skiftet afdeling. Og hun går op i at blive taget seriøst i sit arbejde. 

- Jeg synes ikke, at jeg har hverken alder eller figur til at gå i en kort nederdel. Derfor klæder jeg mig mere konservativt end nogle af mine yngre kolleger. Går i nederdel til under knæet, konstaterer Pernille Lind, der mener, det er godt at stikke en finger i jorden og danne sig et indtryk af virksomhedens kutyme.

- Og man kan jo godt pifte sit arbejdslook op, tilføjer hun.