- Jeg ville aldrig have fundet stillingen, hvis det ikke havde været for HK JobBørs.

 

Ordene kommer fra 24-årige Julie Nielsen, der siden 25. april 2019 har været ansat som laborant hos Air Liquide i Horsens.

 

Julie blev uddannet laborant hos Erhvervsakademi MidtVest i Holstebro i 2017. Efter nogle vikariater blev hun ledig i august 2018. Under en samtale med én af vejlederne i HK’s a-kasse i Herning blev hun opmærksom på HK JobBørs

 

HK JobBørs matcher kvalificerede kandidater med virksomheders behov for nye medarbejdere, og som medlem af HK er det muligt at lægge sit CV ind. Så hjælper HK JobBørs med at finde det næste job.

 

Se, hvordan

 

Julia Semmler, laboratoriemanager, og Julie Nielsen, laborant, Air Liquide i Horsens.

Julia Semmler, laboratoriemanager, og Julie Nielsen (til højre), laborant, Air Liquide i Horsens.

 

Julie kontaktet om job

Julie tog imod tilbuddet om at få lagt sit CV ind, og i april 2019 kontaktede jobformidler Lone Bjørnkjær hos HK MidtVest hende, fordi Air Liquide i Horsens søgte en laborant med netop Julies profil.

 

Julie skrev en ansøgning og blev indkaldt til først én samtale og derefter en mere hos virksomheden, der leverer gasser, udstyr og tjenesteydelser til industrien. Hun var til anden samtale den 23. april, og to timer efter fik hun at vide, at hun havde fået jobbet.

 

- Jeg startede den 25. april og er meget glad for at være her. At arbejde med gasser er rigtigt spændende. Der er hele tiden nye udfordringer, og jeg har nogle gode kolleger – ikke kun i laboratoriet, hvor vi er tre ansatte, men også i produktionen, som jeg har tæt kontakt til, fortæller hun og fortsætter:

 

- Selv om jeg som ledig brugte både Jobindex og andre jobsider i min søgning efter job, ville jeg aldrig som bosiddende i Ikast være faldet over stillingen hos Air Liquide, fordi jeg tænkte, at Horsens var uden for mit søgeområde. Der er 62 kilometer at køre. Men i 2020 flytter virksomheden til Pårup, og så vil jeg have ca. 15 kilometer til arbejdet. Så det var lidt af en gulerod, som gjorde mig interesseret i jobbet i Horsens alligevel, beretter Julie.

 

 

Et godt match

Netop flytningen fra Horsens til Pårup var en del af årsagen til, at Air Liquide valgte at ansætte Julie, fortæller den 34-årige laboratoriemanager Julia Semmler, der var med til at ansætte hende.

 

- Det var perfekt for os, at Julie bor i Ikast, fordi hun sandsynligvis ikke ville se flytningen som en ulempe, og så kunne vi godt lide, at hun gav udtryk for, at hun gerne arbejder med rutineopgaver, for dem har vi en del af. Og så gjorde Julie et godt personligt indtryk. Hun virkede ærlig, åben, venlig og ligefrem til jobsamtalen. Vi føler, at vi gennem HK JobBørs har fået et godt match, siger Julia.

 

Søger du ny medarbejder?

 

Se, hvad HK JobBørs kan tilbyde

 

Air Liquide Danmark A/S er sammen med søsterselskaberne i Sverige, Finland og Norge en del af Air Liquide-koncernen. Air Liquide er verdens førende leverandør af gasser, teknologi og tjenesteydelser til industrien og sundhedsvæsenet. 

 

Virksomheden er repræsenteret i 80 lande og har ca. 66.000 medarbejdere. I Horsens er der ca. 80 ansatte.

Artiklen er opdateret 09. oktober 2019

DU FÅR HJÆLP TIL AT FINDE OG SØGE JOB

Du kan få personlig sparring på din ansøgning og dit cv af vores specialister på området. Du skal bare sende dine dokumenter til os, så vil du blive kontaktet af en vejleder hurtigst muligt.
Er du på udkig efter nyt job? Så tilmeld dig HK Jobbørs – uanset om du er i job eller ledig. Her hjælper vi hver dag arbejdsgivere over hele landet med at finde de helt rigtige HK’ere til spændende stillinger. Tilmeld dig nu, så du kan komme i betragtning, når der kommer nye jobs, der matcher dine kompetencer.