Vi lægger ud med en række nyttige links til dig, som er arbejdsmiljøinteresseret.

Arbejdsmiljø i Danmark: på denne side kan du læse om Arbejdstilsynet og Videncenter for Arbejdsmiljø, der står bag hjemmesiden "Arbejdsmiljø i Danmark”. Du finder på hjemmesiden en masse nyttig viden og officielle retningslinjer inden for arbejdsmiljø. Desuden finder man en oversigt over godkendte udbydere af de obligatoriske arbejdsmiljøuddannelser. Man kan samtidig tilmelde sig deres nyhedsbrev her: https://amid.dk.

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø har en hjemmeside, hvor man blandt andet også kan tilmelde sig et nyhedsbrev: www.arbejdsmiljoforskning.dk/da.

På DL-F’s hjemmeside finder du en lang række pjecer og vejledning inden for arbejdsmiljø – helt gratis. Du finder dem alle her: DL-F pjecer.

HK har på deres hjemmeside masser af arbejdsmiljøemner. Du finder god baggrundsviden her: www.hk.dk/raadogstoette/arbejdsmiljoe.

Konventum I Helsingør udbyder bl.a. den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for nyvalgte arbejdsmiljørepræsentanter. Konventum har også et nyhedsbrev, så du får nyheder om kurser direkte i din mailboks.