Omkring 77.000 mennesker i Danmark bliver hvert år udsat for seksuel chikane på arbejdspladsen. Chikanen kan spænde lige fra de lige vel friske kommentarer til egentlige befamlinger. Men hvor grænsen? Og hvordan forebygger vi, at mennesker bliver udsat for seksuel chikane, som i værste fald kan medføre psykiske problemer hos den enkelte?

Det kan du blive klogere på, når Branchefællesskaberne for Arbejdsmiljø, Arbejdsmiljørådet og Arbejdstilsynet under overskriften "Hvor går grænsen?" inviterer til temamøder om seksuel chikane i Kolding og København.

På mødet vil eksperter øse af den nyeste viden, og ledere fra virksomheder fortælle, hvordan de arbejder med forebyggelse af seksuel chikane i deres virksomheder.

Læs mere og tilmeld dig:
D. 27. november: Kolding, Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding
D. 9. december: København, DI, H.C. Andersens Boulevard 18, 1553 Kbh. V