Midt under et personalemøde blev Per B. Jespersen hevet til side af en kollega, der lige havde noget, han skulle se oppe på kontoret. Da de kom tilbage stod alle kollegerne klar med konfetti, kage, flag og høje "tillykke'r".

Det er kollega Britt Jørgensen, der har nomineret Per til titlen. I videoen af overraskelsen herunder, kan du høre hende læse sin nomineringstekst højt for Per og kollegerne.

 

 

Den skal vi nok vinde

For Britt Jørgensen var der ingen tvivl om, at Per skulle nomineres, da hun hørte om Danmarks Bedste Kollega:

   - Den dag vi fik mailen (om Danmarks Bedste Kollega, red.) fra HK, tænkte jeg om jeg kendte sådan én. Så faldt min tanke lynhurtigt på Per. Han står altid først i køen, når der skal hjælpes, og han tager en ekstra tørn. Så jeg var ikke i tvivl om, det skulle være Per, og jeg er heller ikke i tvivl om at Per er Danmarks Bedste Kollega. Så den skal vi nok vinde.

- Det var rigtig dejligt at overraske Per, og se hvor overrasket han blev. Det var en rigtig stor fest med guldkonfetti, flag, boblevand og lækker kage. Vi glæder os til Cirkusbygningen, det skal også nok blive en fest.

Danmarks Bedste Kollega 2019

 

Afvist sidste år

   - Jeg tror faktisk også at Britt nominerede mig sidste år også, hvor jeg afviste nomineringen. Men i år tænkte jeg, nå men så pyt da. Ordene hun sagde har i hvert fald sat sig fast nu. Hun må jo mene det alvorligt, lyder det afsluttende fra Per B. Jespersen.

 

Næste step for de 2 kolleger er til kåringen af Danmarks Bedste Kollega, der finder sted i Cirkusbygningen den 12. november 2019. Vi krydser fingre for at Britt har ret, og at Per vinder titlen som Danmarks Bedste Kollega. Held og lykke, og god fornøjelse til dem, skal der lyde herfra. Se finalisterne, efterhånden som de bliver overrasket, her: www.hk.dk/kollegakarma

 

Danmarks Bedste Kollega 2019