Mette Huus Sørensen (t.v.) er TR, Annemette Christensen (t.h.) er bestyrelsesmedlem

Mette Huus Sørensen (t.v.) er TR, Annemette Christensen (t.h.) er bestyrelsesmedlem i HK-klubben på Tech College

Mens efterårsaftenen sænkede sig smukt over Tech College i Rørdal i Aalborg, og de fleste andre medarbejdere var på vej hjem, samledes en gruppe HK’ere i kantinen.

 

Initiativet Dinner og Dialog er en ny måde at holde klubmøde på. Det andet arrangement af sin art for HK’erne på Tech College trak 20 deltagere en af de sidste dage i oktober. Det er omkring halvdelen af de 42 klubmedlemmer.

 

- Det er flere, end der plejer at komme til HK-klubbens møder. Det siger TR for HK’erne, Mette Huus Sørensen, som i øvrigt også er fælles-TR for 200 medarbejdere på skolen. Nemlig alle medarbejdere undtagen underviserne.

 

Efterårsaftenen sænkede sig smukt over Tech College i Rørdal, mens snakken gik indenfor

Efterårsaftenen sænkede sig smukt over Tech College i Rørdal, mens snakken gik indenfor

 

Først talte deltagerne i en times tid om aktuelle emner, blandt andet den nye ferielov. Et yngre, kvindeligt medlem, der er nyansat, blev skuffet over at høre, hvor længe der går, før loven om samtidighedsferie er fuldt indfaset. Og hvor længe, der dermed er til, at hun kan holde ferie med løn.

 

Et andet varmt emne var en række organisationsændringer, som er på vej på skolen.

 

Hvordan kom ideen til verden?

 

Mette Huus Sørensen forklarer, hvorfor Dinner og Dialog-ideen kom op i samarbejde med HK Stat sektoren i Nordjylland:

 

- Vi mangler noget sammenhængskraft, når vi sidder på flere forskellige adresser, som vi gør her på Tech College. Det er vigtigt at mødes og tale om, hvad der rører sig, siger hun.

 

Og tilføjer:

 

- På vores arrangementer var der ofte ikke sat tid nok af til at tale sammen om både stort og småt, derfor
valgte vi i HK klubbens bestyrelse at invitere medlemmerne til disse Dinner og dialog-arrangementer på 2-3 timer, hvor ordet er helt frit. Desuden er det altid hyggeligt at spise noget god mad sammen.

 

Der blev også tid til at spise noget god mad

Der blev også tid til at spise noget god mad

 

Efter snakken blev maden serveret – mørbradgryde, salat og andet tilbehør efter tag-selv-princippet, tilberedt af Tech College’s kokke.

 

TR Mette Huus Sørensen var tilfreds med forløbet af denne oktoberaften i kollegers selskab, og hun regner med flere Dinner og dialog-møder i fremtiden.