- Lige om lidt får butiksmedarbejderne udleveret deres arbejdstider for julen. Nogle har måske allerede fået udleveret deres arbejdstidsplan for december.

 

- Vi ved fra tidligere år, at der kan være planer, der gør, at de skal arbejde 14-21 dage uden fridage. Men faktisk siger arbejdsmiljøloven, at hvert 7. døgn skal være et fridøgn, fortæller Jonna Mølgaard, faglig sagsbehandler i HK MidtVest.

 

Se mere her:

 

 

Har du tjek på, om du skal arbejde for meget i julen, og om du får de tillæg, du har ret til?

 

Få styr på dine rettigheder i HK Handels miniguides til butiksansattes arbejdstid i julen 2019.

 

Læs miniguides her

Artiklen er opdateret 12. november 2019

DU FÅR GODE RÅD OG FAGLIG HJÆLP – NÅR DU ER I JOB

Vi er eksperter i dine vilkår på jobbet – for hver arbejdsplads har sin egen kontaktperson og faglige medarbejder hos HK. Hun kender de unikke vilkår, som lige præcis jeres arbejdsplads har. Og så kender hun dit fag. Derfor er du garanteret kompetent og professionel rådgivning, uanset om det handler om løn, stress, arbejdsmiljø eller spørgsmål om overenskomst. Du er altid velkommen til at kontakte dine lokale afdeling for at få råd og vejledning.