Nomineringerne tikker ind og du kan lige nå det, hvis du er hurtigt. Fredag den 29.11 kl. 23.59 lukker muligheden for at nominere den, du mener fortjener titlen som Årets Elev eller som Årets Elevplads i kategorien kontorelever inden for spedition og shipping, økonomi samt regnskab/revision.

Sidste chance for at nominere Årets elev eller elevplads

- Det betyder rigtig meget at få den anerkendelse, som en nominering er. Uanset om man er elev eller arbejdsgiver. Derfor håber jeg, at alle, der kender en elev eller arbejdsplads, der fortjener titlen, tager sig tid til at nominere, siger Nynne Dahlgreen, sagsbehandler i HK Østjylland med ansvar for praktiske elever i private virksomheder.

HK Østjylland har besøgt mange elever og elevpladser inden for brancherne spedition og shipping, økonomi samt regnskab/revision de seneste uger.

- Der er ingen tvivl om, at der er mange derude, der er gode kandidater til titlerne. Det vil vi gerne være med til at anerkende i HK. En god elevtid kræver både en god elev og en god elevplads, siger Nynne Dahlgreen.

Nynne Dahlgreen

Nynne Dahlgreen, sagsbehandler i HK Østjylland

Kravene i begge konkurrencer er, at du er kontorelev/er en elevplads inden for spedition og shipping, økonomi samt regnskab/revision, og at du er elev/har en elev i den periode, hvor konkurrencen løber.

Du kan nominere i begge kategorier helt frem til den 29. november kl. 23.59. Alt du skal gøre er at sende en indstilling til oestjylland@hk.dk med navn og adresse på virksomheden, elevens specialeretning, begrundelse for indstillingen, navn på eleven samt kontaktoplysninger på den der indstiller.