Vi håber, at du vil tage godt imod vores chatfunktion, som du finder på hk.dk/midtvest

 

Baggrunden for chatfunktionen er, at vi gerne vil gøre det lettere for dig som medlem at kommunikere med HK MidtVest.

 

Via chatfunktionen kan du få svar på dine spørgsmål hurtigt og effektivt. Ved et enkelt klik på din telefon, iPad eller computer er du i kontakt med os. Der ikke brug for yderligere handlinger som f.eks. opkald til et nummer.

 

Én stor fordel ved at bruge chat er også, at du kan lave noget andet, mens du venter på svar.

 

Se mere i videoen med afdelingsformand Marianne Køpke:

 

 

Vi glæder os til at chatte med dig.

Artiklen er opdateret 28. november 2019

Du kan deltage i kurser og arrangementer

Vores kurser tager udgangspunkt i konkrete og aktuelle krav på arbejdsmarkedet. Du møder professionelle undervisere og oplægsholdere, der sikrer, at du får konkret viden med dig hjem. Så står du stærkere både fagligt, socialt og personligt, når du møder udfordringer i hverdagen. Du får det som en del af dit medlemskab - det eneste, det koster dig er din tid.