Er du opsagt medarbejder i GameStop, skal du være opmærksom på, at din fratrædelsesaftale indeholder nogle krav, der kan være problematiske. Det er derfor vigtigt, du ved præcis, hvad du skriver under på.

- Som medarbejder er du nødt til at have et overblik over hele dit ansættelsesforløb, før du skriver under, siger faglig chef i HK Handel, Stephan Agger, der har deltaget i forhandlingerne med GameStop om lukningen.

- Vi har haft et fint forløb, men vores vurdering er, at GameStops forslag til fratrædelsesaftalen indeholder nogle krav om fuld og endelig fraskrivelse af medarbejdernes rettigheder, som vi vil anbefale, man ikke skriver under på, før man har søgt rådgivning hos HK Handel, siger han.

Stephan Agger opfordrer derfor til, at man hurtigst muligt kontakter sin lokale afdeling på tlf. 7011 4545.