Der var stor glæde, da HK Privat Østjyllands formand, Søren Sørensen, tidligere på måneden kunne overrække diplomet, der beviser, at Thortrans Randers A/S netop er kåret som Årets Elevplads.

Konkurrencen er arrangeret af HK Østjylland, for at sætte fokus på det store arbejde, som virksomhederne hver dag gør, for at give deres elever et godt uddannelsesforløb.

- Vi er afhængige af, at virksomhederne tager sig godt af eleverne. Vi ved, at en god elevtid er altafgørende for, at de unge mennesker får en god start på deres arbejdsliv, og derfor vil vi gerne anerkende og rose virksomhederne for deres indsats, siger Søren Sørensen.

 

Årets elevplads i Østjylland

Medarbejderne på Thortrans med diplom og blomster. Thortrans blev kåret som Årets Elevplads.

Henrik Kristensen, der sammen med sin bror, Lars Kristensen, driver Thortrans Randers A/S var da også ganske stolt af at modtage titlen som Årets Elevplads.

- Vi er rigtigt glade for prisen, og for at vores elever er gået sammen om at indstille os! Det forpligter, og det har vi den dybeste respekt for, siger Henrik Kristensen.

Det er ikke kun virksomhederne, der skal anerkendes for det gode arbejde. Det skal eleverne også, og derfor har HK Østjylland også kåret Årets Elev. Det blev Sandra Frederiksen Kjær, der er revisionselev hos Djursland Landboforening.

 

Årets elev i Østjylland

En overvældet Sandra Frederiksen Kjær med diplom og blomster. Sandra blev kåret som Årets Elev.

- Titlen som Årets Elev betyder meget for mig, fordi det bekræfter mig i, at jeg er godt på vej, siger en overvældet Sandra Frederiksen Kjær, som blev overrasket af sine kollegaer i kantinen med flag, taler og kage.

Dommerpanelet bestod af Søren Sørensen, formand i HK Privat Østjylland, og Christina Dam Pedersen, der er hovedforløbsunderviser på Aarhus Business College.

- Der var mange gode bud på begge titler, og det viser, at der bliver gjort et meget stort stykke arbejde ude på arbejdspladserne og blandt eleverne for at få det bedste ud af elevtiden. Det skal vi huske at anerkende, siger Søren Sørensen.